Izvor:
04.04.2017 u 13:35
0

U SRBIJI DANAS OBLAČNO SA KIŠOM: Najviša dnevna od 15 do 20, na planinama moguć sneg!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, ujutro i pre podne uglavnom na jugu i istoku, a po podne i u ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Najniža temperatura biće od 5 do 13 stepeni, a najviša od 15 do 20 stepeni.

Ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Na planinama sneg. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u donjem Podunavlju povremeno jak.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Po podne i uveče u pojedinim delovima grada očekuje se kratkotrajna

kiša ili pljusak. Najniža temperatura biće oko 13, a najviša oko 18 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do petka će biti promenljivo oblazcno i svežije, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama sa snegom. U četvrtak i petak umeren i jak severozapadni vetar. Od subote uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima i postepeno toplije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter