parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Maloumnicima smeta što leči ljude: DR ALEN AZARIĆ NA UDARU NEISTOMIŠLJENIKA! (foto)

 

Alen Azaric, koji je u rijalitiju "Parovi", a zatim u raznim emisijama pokazao svoju neverovatnu sposobnost, ovih dana muku muci sa neistomisljenicima.

- Ne znam kako bih Vam rečima preneo ono što želim da Vam kažem, a da pri tom nikog ne uvredim i nenaružim, jer to nije moj stil, ali moram da Vam kažem i prenesem neke stvari, sa kojima se suočavam u poslednje vreme - poceo je dr Azaric, a zatim nastavio:

- Koliko god da sam tu za sve ljude dobre volje, koji vole Gospoda i koji veruju u bolje, u poslednje vreme me napadaju pojedinci, koje nisam ni pogledao ružno, a kamoli izrekao nešto na njihov račun...

U Novim Kozarcima, selu u kom je dr Azaric odrastao i od koga se trudi da napravi turističko mesto, prvo se pronela loša vest o Alenu.

- Kažu da sam ja obučavan u evropskom centru satanizma za ono što radim, po čemu bi trebalo da znači da sam ja, Alen Azarić satanistički vojnik. Da li neko, ko godinama  pomaže ljudima sa najtežim obolenjima, od kojih sam izlečio preko 1500 ljudi, što imam dokumentovano, može da bude satanistički vojnik? - pita se dr Azaric.

- Voleo bih da mi direktno Vladika Nikanor kaže, na osnovu čega je to zaključio, a kazu mi da me je lično Vladika Nikanor prokleo, i moju porodicu, a eto ja ispade sluga satanizma, a on sluga Gospoda. Ja pomažem, a on proklinje. Da li  se poštovani Vladika Nikanor zapitao zašto je crkva u Novim Kozarcima prazna? A Dom kulture postao mali za sve ljude koji žele da prisustvuju mojim predavanjima, pa će, ako dragi Gospod da, sledeće predavanje u ovom mestu biti na otvorenom, na stadionu..

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:00 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
09:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:10 Pazi Paparazzo
14:00 Parovi Nedeljni ručak
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:30 Upoznajte parove
20:00 Parovi Izbacivanje
02:30 Parovi Live