Izvor:
15.12.2017 u 17:12
0

PRIMAO SKUPE POKLONE: Netanijahua ispituju 7. put zbog sumnje na korupciju!

Policijski istražitelji ponovo ispituju premijera Izraela Benjamina Netanijahua u njegovoj zvaničnoj rezidenciji u Jerusalimu Ovo je sedmi put da mu se postavljaju pitanja zbog sumnji za korupciju.

Netanijahu je osumnjičen da je primao skupe poklone od milijardera. Većina pitanja koja će biti upućena premijeru Izraela biće vezana za takozvani "Slučaj 1000". Ova poseta policije u vezi sa tim slučajem bi mogla da bude poslednja.

Netanijahu je osumnjičen i da se dogovarao sa vlasnikom tiražnog "Jediot ahronota" za povoljnije izveštavanje o sebi u zamenu za smanjenje uticaja konkurentskog dnevnika "Izrael Hajom". Taj slučaj nazvan je "Slučaj 2000".

Izvor: Happytv.rs/Kurir
Foto: Twitter/RT‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter