Izvor:
09.10.2018 u 14:29
0

CARINICI GA „NAMISRISALI“: Putnik u autobusu na Gradini krijumčario parfeme!

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 70 neprijavljenih parfema koje je jedan putnik krio u ormariću pored sedišta vozača, kao i u torbi u prtljažniku autobusa. Prekršaj je otkriven u autobusu turskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Istanbul – Novi Pazar, a roba je pripadala 45-godišnjem državljaninu Srbije.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, osoblje i putnici, kojih je bilo svega 12, rekli su da osim ličnog prtljaga nemaju ništa. Međutim, pregledom autobusa carinici su najpre u ormariću pored vozačevog sedišta otkrili 60 muških i ženskih parfema, među kojima je najviše bilo parfema marki "Pako raban", "Dolče gabana" i "Šanel".

Daljom kontrolom, pronađeno je još 9 parfema u jednoj od torbi koja se nalazila u prtljažniku autobusa, saopštila je Uprava carina.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter