Izvor:
22.10.2019 u 08:04
0

MISTERIOZNA SMRT: BEBA preminula dok je pila mleko!

Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedelju po podne dok je pio mleko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a kako se saznaje, sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slepog creva.

U trenutku kada je mališanu pozlilo u porodičnom domu u Ulici Marka Oreškovića, pored njega je bila trudna majka Sabrina N.

– Stefan je sedeo pored majke i pio mleko iz dečje flašice. Međutim, u jednom momentu se zagrcnuo i počeo da krklja i da se guši. Majka je skočila, pokušala da mu pomogne, ali je bebi mleko krenulo na nos i usta – priča izvor iz istrage.

On kaže da je ubrzo stigla i Hitna pomoć.

– Dežurna ekipa je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt mališana, pa je o svemu obaveštena i policija, koja je obavila uviđaj. Telo nesrećnog deteta poslato je u Novi Sad na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti. Lekari pretpostavljaju da je ovakav ishod mogao da nastupi i od pucanja slepog creva – objasnio je sagovornik Kurira.

Kako kažu komšije ove porodice, dečakov otac Kristijan N. u momentu tragedije nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, gde radi.

– Reč je o veoma siromašnoj porodici, koja maltene živi od socijalne pomoći. Kristijan je otputovao u Mađarsku da radi, a Sabrina je s tri sina ostala kući. Mali Stefan je bio najmlađi, miljenik cele porodice. Njegova braća imaju tri i četiri godine – ispričale su komšije, među kojima je bilo i onih koji su zajedno sa očajnom majkom pokušavali da ožive malog Stefana.

Kako kažu komšije, najpotresniji trenutak bio je kada su lekari konstatovali smrt mališana.

Ona je jadnica odmah pala i počela da čupa kosu s glave! Bilo je teško gledati tu scenu, naročito jer je Sabrina ponovo trudna. Sve vreme je stajala pored sinčića, jezivo i potresno – dodale su komšije.

tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/USA TODAY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter