Izvor:
28.11.2019 u 16:50
0

„ČELIČNI PRSTEN“ ZA PLJAČKAŠE Policijski obruč oko Kopaonika zbog pljačke transporta novca!

Policija je pokrenula operativni plan "Čelični prsten" i intenzivno traga za razbojnicima koji su danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme "Henderson".

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

– Prema informacijama koje imamo, osumnjiceni beže belim kombijem, potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće – potvrdio je Radović za Tanjug.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnicka automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.

PLJAČKAŠI SA PET VOZILA PRESRELI TRANSPORT NOVCA Troje ranjeno, vozila zapaljena, napadači nestali sa plenom! (FOTO, VIDEO)

Prilikom napada je došlo do pucnjave izmedu pljackaša i obezbeđenja firme "Henderson", a u potunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila, koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Tri radnika "Hendersona" povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u Severnoj MItrovici pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter