Izvor:
08.08.2017 u 02:37
0

SVI DETALJI UBISTVA U NIŠU: Tuča izbila zbog devojke, nastradali ostavio iza sebe porodicu!

Nišlija Marko S. (33) je ubijen nožem, a Dalibor N. (37) teško izboden u krvavoj tuči koja se zbila u noći između 5. i 6. avgusta na Gabrovačkom putu u naselju Palilula.

Marko S. je uboden u vrat pa je brzo iskrvario, dok je Dalibor uboden u leđa i nije životno ugrožen, ali je danas uhapšen pod sumnjom da je baš on ubio Marka.

Telo ubijenog Marka S. nađeno je oko 2.40 sati na raskrsnici Gabrovačkog puta i Ulice Ljubomira Nikolića, preko puta kafane "Bolji život", dok se ranjeni Dalibor N. nalazio nedaleko od tog mesta, u jednoj od bočnih uličica sa ubodnom ranom na leđima i posekotinama po glavi.

Lekari koji su izašli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt Marka S., dok je ranjeni Dalibor N. prevezen u Klinički centar u Nišu.

Zbog učešća u tuči, kako nezvanično saznajemo, u policiji su zadržani M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31).

Nezvanično se saznaje i da je do sukoba došlo zbog devojke, ali se i o motivu juče ništa nije moglo zvanično saznati u istražnim organima. Ono što se sigurno zna jeste da do sukoba nije došlo u "Boljem životu", jer taj poznati niški restoran radi samo za organizaciju proslava, a te večeri nije radio.

U porodici ubijenog Nišlije tuga i šok. Znaju samo da je Marko sinoć izašao u grad, a ujutro ih je policija obavestila o tragičnom događaju.

– Nikakve detalje ne znamo. Marko je sinoć izašao i trebalo je da se vrati kući do jedan. Snaja mi je rekla da ga je zvala telefonom, ali da se nije javljao. Jutros je policija došla i saopštila šta se desilo. Ne znamo zašto ga je put naneo u taj deo grada kada mu nije usput – u neverici priča sestra ubijenog mladića Marija Nikić.

Ona kaže da ne poznaju Dalibora N. koji je ranjen u tuči, niti im je poznato da se družio sa Markom. Ubijeni Marko S. je za sobom ostavio suprugu i dve male ćerke.

Uhapšeni Dalibor N., koji je ranjen nožem u leđa, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno, saznaje "Blic" na odeljenju grudne hirurgije Kliničkog centra u Nišu.

– Pacijent je zadobio ubod u grudni koš, bez povrede plućne maramice. Na kosmatom delu glave ima tri posekotine u temenom delu i jednu u potiljačnom delu, kao i posekotinu na kažiprstu ruke. Vitalno nije ugrožen i stabilnog je opšteg stanja – kaže dežurni grudni hirurg dr Jovica Petrović.

Izvor:Blic.rs
Foto:STOCK SHUTTERSTOCK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter