parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NEUTEŠNI OTAC GRCA U SUZAMA: Nakon smrti supruge i ćerke šampionke u fitnesu, ostao mu još samo sin! (foto)

 

- Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

Tela nastradalih u saobraćajnoj nesreći kod Kovačice - šampionke Srbije u fitnesu Milice Beslać (16), njene majke Tanje (37) i Miličinog trenera Branislave Jovanović (48) trenutno su na obdukciji, a otac Jovo koji je vozio automobil u kome su poginule pušten je na kućno lečenje nakon što je zbrinut u bolnici. On je za naš portal ispričao šta se desilo kobne noći, kada je ostao bez ćerke i supruge.

Fizička bol nije ništa u poređenju sa Jovinim duševnim bolom koji ne uspevaju da uminu ni lekovi koje mu prijatelji i rodbina daju.

- Odvezao sam je na svetsko prvenstvo u Rumuniju i vratio je, ali ne njenoj, nego drugoj kući. Užasno je ovo što se dogodilo. Kljukaju me koječime, ali ne pomaže - priča neutešni otac kome je od porodice ostao još samo jedanaestogodišnji sin.

Dečaku su tek jutros saopštili najtužniju vest i - šta će, drži se nekako.

Čeka sa ocem da se završi obdukcija i da majku i sestru sahrani kako dolikuje, u sredu u 15 sati.

Jovi je u udesu, kako kaže, pukla ključna kost i rebra zbog čega ima korito oko glave i ramena. Ipak, uspeo je nakratko da nam ispriča kako je došlo do tragedije.

- Znak "stop" stoji na 20 metara od raskrsnice tako da ga je teško videti. Pretpostavio sam da se radi o putu sa prvenstvom prolaza.

 

 

- Međutim, sa desne strane je naleteo kamion i udario me. Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

KOMŠIJE U APATINU NEUTEŠNE

Sa neutešnim Jovom u porodičnom domu u Apatinu je komšija Predrag Barać, koji jedav govori od šoka. Za ovu porodicu on ima samo reči hvale.

- Milica je bila izuzetno dete, snalažljiva, lepa i vredna.

- O tome kakva je bila najbolje vam govori to što je izuzetan sportista. Dete anđeo. Takva joj je i majka bila, izuzetna žena. I sin je jako dobro dete. Ovo je nezapamćena tragedija - zamucao je prvi komšija porodice Beslać.

Telegraf
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost