Izvor:
26.07.2017 u 16:03
0

Kurti se hvali: Imam podršku važnih ambasada da formiram vladu!

Kandidat desnog pokreta Samoopredeljenje za premijera, Aljbin Kurti, izjavio je da ima podršku, kako kaže, važnih ambasadora u Prištinu za formiranje nove kosovske vlade, ne navodeći, međutim, o kojim ambasadorima kojih zemalja je reč.

Kurti je za prištinski Zeri rekao da predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači ne sme da koristi svoju poziciju da se “poigrava” sa voljom naroda i međunarodnih prijatelja Kosova.

Ako koalicija okupljena oko Tačijeve Demokratske partije Kosova ne uspe da formira vladu, kosovski predsednik treba da pruži šansu Samoopredeljenju, smatra Kurti.

Prema rečima Kurtija, na poslednjim izborima narod je jasno izrazio želju da na vlasti bude Samoopredeljenje, a podršku pokretu pružaju i važne ambasade u Prištini.

" U suprotnom, Kosovo je u opasnosti od vlasti Demokratske partije Kosova, koja će zavisiti od Srpske liste, odnosno Beograda", rekao je Kurti.

tanjug.rs
Foto: Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter