Izvor:
20.11.2016 u 21:40
0

Unuk poslanika ubijen u svojoj kući: Maloletnika ubili vršnjaci zbog patika za fizičko!

Džovan Vilson (15), unuk američkog kongresmena Denija Dejvisa, ubijen je u svojoj kući u Čikagu.

Jedna 17-godišnja devojka i 15-godišnji dečak su na silu upali u njegovu kuću u Inglvudu i upucali ga u glavu, a po svemu sudeći, svemu je prethodila svađa zbog patika za fizičko.

Vilsonovi braća i sestre, kao u ujak u trenutku ubistva su bili kod kuće, dok je majka, kako se prenosi, tada bila odsutna.

Inače, Vilsonov deda, Deni Dejvis služi svoj 11. mandat kao predstavnik Ilinoisa u sedmom kongresnom distriktu. On je napisao u izjavi: "Tugujem zbog moje porodice, tugujem zbog mladića koji je pucao, tugujem i zbog njegove porodice, njegovih roditelja i prijatelja, od kojih ga neki više nikada neće videti".

Dejvis je dodao da je, nažalost, ovo još samo jedan slučaj naoružanog 15-godišnjaka koji nikada nije trebalo da dođe u posed oružja.

– Odakle je taj pištolj, kako ga je dobio – zapitao se kongresmen.Policija je potvrdila da je dvoje maloletnika uhapšeno i da je u toku njihovo saslušanje i da se uskoro očekuje optužnica.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter