Izvor:
15.08.2019 u 12:12
0

JEZIV SNIMAK PRETUČENE NADEŽDE! Sva u suzama prvo uzela telefon i odmah nazvala NJEGA! JEZIVO! (VIDEO 18+)

Pevačicu Nadeždu Biljić navodno je jutros pretukao njen dečko Toma Panić. Ona je na svom Instagramu odmah okačila fotke sa podlivima, ali i obaveštenje u kom je za nanesene povrede okrivila Tomislava Panića, sa kojim je ranije imala romansu, a sa kojim se prethodne noći do kasni provodila u klubu!

Nadežda je odmah nakon prebijanja uzela telefon i pozvala prijatelja, a na snimku se vidi da ima povrede lica, kao i da je vidno uznemirena i uplakana! Ona je nazvala svog druga izvesnog Branislava koji je objavio fotografije i video pretučene pevačice. SNIMAK POGLEDAJTE OVDE!

"Nadeždu Biljić pre nešto oko sat vremena pretukao je njen dečko Toma Panić koji je nakon toga zaspao u njenom krevetu", napisao je Branislav!

Happytv.tv / Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter