REČENICE KOJE TREBA DA PONAVLJATE U VEZI: One su sinonim za sreću!

 

 

  Iako su dela na prvom mestu, u ljubavi ne bi trebalo zanemarivati ni snagu reči. Srećni parovi vremenom su naučili važnost verbalne komunikacije, pa ne propuštaju priliku da i rečima pokažu svom partneru koliko im znači.

Ove rečenice su doslovno sinonim srećne veze i dobrog odnosa, odnosno, one su ključ svake zdrave komunikacije među partnerima.

1. Tu sam za tebe.

Lepo je znati da pored sebe imate osobu, koja će vam pružiti podršku, pred ma kakvim problemom se našli. Sa druge strane, ako jedno od vas nije siguran u podršku onog drugog, vaš odnos može biti trajno narušen.

2. Izgledaš neverovatno!

Ovakvi komplimenti jasno stavljaju do znanja, da vas i posle nekog vremena partner podjednako privlači, a kada on stekne svest o tome, porašće mu samopouzdanje, a uz to, još više će se zaljubiti u vas.

3. Verujem u tebe!

Imati nekog ko veruje u vas i vaše kvalitete i ko je spreman da to pokaže, dragoceno je i mnogo znači, kada se nađete pred velikim zadatkom, koji vam neretko može poljuljati samopouzdanje.

4. Hvala.

Veoma je bitno da izrazite svoju zahvalnost partneru, pre svega što je deo vašeg života, a onda i za sve sitne radosti, kojima vam ulepšava dan.

5. Žao mi je…

Parovi koji su izgradili čvrst odnos ne znaju za ponos. Ako ste uvideli svoju grešku, skupite hrabrost i recite – izvini. Zaista nije toliko teško, a vašem partneru mnogo će značiti činjenica da ste zbog njega spremni da pređete preko svojih stavova i svog ponosa.

6. Voleo/la bih da…

Bez obzira na to koliko ste zajedno i koliko se dobro poznajete, vaš partner vam ne može pročitati misli, pa je zaista važno da mu otvoreno kažete šta želite. Umesto da vas ljudi što nešto nije uradio, recite mu šta od njega očekujete i sve će biti u redu.

 

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro