SREĆA JE KLJUČ ŽENSKE LEPOTE: 3 situacije koje to dokazuju!

 

Kada biste muškarce pitali, šta je ono što ih kod žena najviše privlači, odgovor bi nesumnjivo bio samopouzdanje. Žene će vam sa druge strane reći da je samopouzdanje nešto što su godinama gradile i što je, od svih njihovih kvaliteta, zahtevalo najviše truda.

Određene životne situacije, ženama su lekcije, koje se ne zaboravljaju. One će naučiti prave vrednosti i uz to, postaće sigurnije u sebe i svoje odluke, što će dodatno naglasiti njihovu lepotu.

Posle ovih životnih situacija, žene postaju lepše, sigurnije i harizmatičnije:

1. Majčinstvo

Iako su trudnoća i post porođajni period vreme, kada žene uviđaju da ne mogu u svakom trenutku imati kontrolu nad svojim telom i svojom lepotom, nakon rođenja deteta žene nekako postaju lepše. Mame, koje se po prvi put oprobaju u toj ulozi, pune su ljubavi i nose sjaj u očima, koji ih čini privlačnim i beskrajno lepim.

2. Početak ljubavi

Kada ste na početku veze i veoma ste zaljubljene u svog partnera, daćete sve od sebe, da svom partneru budete veoma privlačne. Tada ćete se truditi da izgledate najbolje što možete, a kada zaljubljenost preraste u ljubav, iz vas će isijavati sreća, što je dovoljno da blistate. Ne kaže se uzalud, da su voljene žene, najlepše žene na svetu!

3. Uspeh

Još kao devojke, mnoge žene prave listu životnih ciljeva i prioriteta i u trenutku kada se potpuno ostvare, njihovo samozadovoljstvo je toliko snažno, da one odišu odlučnošću i lepotom, čak i da toga nisu svesne!

 

 

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro