KOMPROMISIMA DO SAVRŠENE VEZE: Postavite temelj savršenog odnosa OVAKO!

 

Svaku dugu, srećnu vezu čine sporazumni, prećutni dogovori između partnera, koje možemo smatrati kompromisima, koji grade odnos, ali i ljubav. Ono što čini da ove veze godinama opstaju, bez većih problema, jeste da se oba partnera u svakom trenutku drže ovih neizgovorenih obećanja, koja dodatno izgrađuju poverenje među njima.

Iako je svaka veza spoj, potpuno različitih ljudi, postoje kompromisi koji su univerzalni za sve parove, a koji učvršćuju odnos.

1. Podržite jedno drugog na putu ka ostvarenju cilja

Kada težimo uspehu, podrška nam je veoma važna, jer nam osećaj da voljena osoba veruje u naš uspeh, zaista je neprocenjiv.

2. Prihvatite porodice jedno drugoga

Ako želite da u budućnosti zasnujete porodicu zajedno, oboje morate dati sve od sebe da prihvatite porodicu onog drugog, jer je to jako važno za kvalitet vašeg odnosa.

 

 

3. Prihvatite mane svog partnera

Niko nije savršen, a ako nekoga volite, to znači da ste spremni da ga prihvatite baš onakvog kakav jeste. Nema potrebno da menjate jedno drugog, ako se volite, navićićete se i na mane svojih partnera.

4. Prihvatite prošlost svog partnera

Prošlost ne možete promeniti, a ako je neko sada bezrezervno vaš, nema potrebe da se osvrćete na prošlost. Umesto toga je prihvatite i krenite ruku pod ruku ka zajedničkoj budućnosti.

5. Poštujte jedno drugog

Poštovanje se pre svega zasniva na iskrenosti i zato nemojte imati tajne jedno pred drugim. Rešenje mnogih problema zasniva se na kvalitetnom i iskrenom razgovoru.

 

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live