OVO JE SAVET ZA SVE DEVOJKE: Evo koji se proizvod MORA naći u vašoj torbi!
Ženska torba je pravo beauty skladište, a pored najrazličitijih beauty proizvoda, u njoj se najčešće nalazi sve što nam ne treba i vrlo malo onoga što nam zaista treba. Razlog tome, upravo je užurban način života, zbog koga retko šta stižemo i stalno smo u žurbi, zbog toga sa sobom nosimo sve, kako bismo u svakom trenutku bili spremni za nepredviđene situacije.

Žene koje doslovno ne znaju “gde im je glava” sa sobom nose sve od turpije do pincete i acetona, nesesera sa make up-om i planera, ali jedan beauty proizvod često zaboravljaju, a jedino im je on zaista potreban svakodnevno.

Šampon za suvo pranje spas je za zaposlene žene, koje su stalno u žurbi, jer im omogućava da svoju frizuru urede do perfekcije, čak i onda kada su u škripcu s vremenom, jer su navikle da sve rade u hodu.

Onih dana kada jednostavno ne stižete da operete i osušite kosu, šampon za suvo pranje je idealno beauty rešenje, koje u samo nekoliko trenutaka omogućava da osvežite svoju kosu i pomaže vam da ni u jednom momentu ne ostavite utisak neuredne osobe. Osim što skuplja višak masnoća sa korena dlake, idealno je rešenje i za volumen kose, pa u trenutku može osvežiti vašu frizuru.

Bitno je naravno da znate da je on idealno rešenje da spasi situaciju u trenutku, ali njegovo učestalo korišćenje nije preporučljivo.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro