Izvor:
10.12.2019 u 10:00
0

DOČEKAJTE SPREMNE ZIMU! Ključni komadi za dobar zimski stajling: Svaka žena od stila mora da ih ima u garderoberu!

Za udobne i trendi stajlinge ovi komadi su neophodni.

Kada se temperature značajno spuste, prioritet kod oblačenja je svakako da nam bude toplo. Pravljenje zanimljivih stajlinga tokom zime je izazov jer on mora da bude u trendu, udoban i topao. Uz ove komade ispoštovaćete sve kriterijume i imati najbolje odevne kombinacije.

Za dobar autfit potrebni su ključni komadi, a ovi su kao stvoreni za zimu:

Džemper haljina

Ovaj model haljine je već nekoliko sezona u trendu, a ove su popularni širi modeli. U njima ćete se, bez dileme, osećati vrlo udobno, a sasvim sigurno će vas i ugrejati. Što se tiče obuće, možete je nositi i u kombinaciji sa visokim potpeticama, ali i sa ravnim čizmama.

Kožna midi suknja

Sve od kože je ove zime u trendu, a suknja posebno interesantno i moćno izgleda. Iskombinujte je sa nekim deblji džemperom i dubokim čizmama i imaćete fenomenalan stajling. Za odlazak na večeru ili kafu, čizme zamenite, salonkama.

Tedi kaput

Ovaj model kaputa je vrlo popularan sa dobrim razlogom. Kada ste u njemu, zima vam ne može ništa.

Duboke čizme

Nastavlja se trend ovog modela čizama. Neophodan su komad za pravljenje fenomenalnih stajlinga.

Rolka

Klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Rolke su omiljeni komad tokom hlanijih dana gotovo svim ženama, pa nema razloga da je i vi nemate u garderoberu. Izaberite jednu u nekoj jarkoj boji, i oterajte monotoniju sivih dana. Neon nijanse su pun pogodak.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter