Izvor:
15.06.2017 u 15:42
0

NEĆETE GA PREPOZNATI: Buckasti kuvar promenio jednu stvari i smršao neverovatnih 30 kilograma! (foto)

Ponekad je samo jedna promena u ishrani dovoljna da se čovek prosto prepolovi.
Kuvar Sen Hodžson otkrio je dijetu, koja mu je omogućila da smrša više od 30 kilograma, smanji procenat masnih naslaga i postane predmet obožavanja mnogih devojaka.

Sem je shvatio da je višak kilograma počeo da utiče na njegove svakodnevne aktivnosti. Više nije mogao da kupuje odeću koja mu se sviđa, pa je odlučio da promeni nezdravi način života.

– Nisam više mogao da uđem u odeću koja mi se sviđa, bio sam ogroman. Nervirao sam se zbog toga i odlučio da preuzmem nešto povodom toga – rekao je Sem, prenosi “Dejli star”.

Ovaj kuvar iz Jorkšira čitav život se bori sa viškom kilograma. Išao je i na grupne seanse, ali je uprkos početnom napretku, njegovo mršavljenje uvek stagniralo.

– Izgubio sam malo na težini, ali više od toga nisam mogao. Zaista sam se mučio da smršam više. Počeo sam da istražujem, jer znao sam da moram nešto da menjam u ishrani – rekao je Sem.

Najveća novina u odnosu na prethodne dijete bilo je uvođenje doručka, izbacivanje sladoleda i čipsa.

Ova promena omogućila mu je da smrša više od 30 kilograma. Sada kazaljku na vagi pokazuje 80, a osim toga prepolovio je procenat masti u telu sa 30 na 15 odsto i došao u stanje da mu se ocrtvaju mišići na stomaku. Sem sada nema problema sa šopingom i kupuje stvari koje mu se sviđaju.

Telegraf
Foto: Facebook/Sam Hodgson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter