Izvor:
07.07.2017 u 19:19
0

KAKO ODRŽATI SAVRŠENU PREPLANULOST: Nekoliko saveta da sačuvate crnu boju kože!

Da li je preplanuo ten u modi? Boravkom na suncu može da se dobije prirodna tamna boja kože na prirodan način. Mnogi danas idu u solarijum, pa je veoma važno da se znaju pravila kojih se svakog puta treba pridržavati, bez obzira da li pripremate kožu za prvi odlazak u solarijum ili drugi, treći, peti. Boravak na suncu, pogotovo u solarijumu nije zdrav i ne preporučuje se. Međutim sve više ljudi zaboravlja na štetne posledice po svoju kožu i svoje zdravlje.

PRE NEGO ŠTO IZAĐETE NA SUNCE

Krenite od kupatila. Piling je prva stvar koju morate da uradite. Ako volite stare recepte i savete, onda u vašoj kuhinji možete da nađete sve što vam je potrebno. Piling tela će očistiti i osvežiti vašu kožu, tako da ćete napraviti odličnu podlogu za taman ten. Zapamtite da je veliko izlaganje suncu štetno, pa to radite povremeno i na način koji će odgovarati vašoj koži. Upotreba zaštitnog faktora je neophodna pa čak i ako imate prirodno taman ten. Važno je da se kože postepeno navikne na sunce. Piling je prvi korak ka tome.

ČUDESNA ŠARGAREPA

Beta-karoten pomaže pri tamnjenju kože. Kako to podstići? Jedite voće i povrće koje je bogatom beta-karotenom. To su šargarepa, dinja, kruška, spanać, jabuka. Takođe, beta-karoten pomaže stvaranju melanina, koji je glavni za stvaranje vašeg tamnog tena.

TIP KOŽE

Odredite koji ste tip kože i u zavisnosti od toga koristite kreme sa zaštitnim faktorom. Bolje je sprečiti nego lečiti. Čekajte leto, a kada stigne, vodite računa o vašoj koži.

izvor/zdravka.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter