PSEUDONAUČNE TEORIJE: Zemlja je šuplja i u njenom središtu žive superiorna bića!

 

Rodni Klaf, jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije, tvrdi da pokret "šupljozemljaša" ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste.

Sve brojna je zajednica "šupljozemljaša", odnosno zagovornika teorije da je Zemlja šuplja i da u njenom središtu žive superiorna bića, računajući i ona koji upravljaju takozvanim NLO-ima.

Postoji čitava zajednica onih koji veruju da u šupljoj utrobi Zemlje postoji "rajski vrt" i da su ga nastanila "vanzemaljska bića" preuzevši na sebe ulogu "čuvara planete" koji nadziru Zemljane da se ne bi potamanili nuklearnim oružjem -

Jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije Rodni Klaf tvrdi da pokret "šupljozemljaša" ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste.

On je uveren u teoriju o šupljoj Zemlji u kojoj postoji raj sa vlastitim solarnim sistemom, pa je 2007. organizovao "putovanje u središte zemlje" kroz jedan od ulaza koji se, navodno, nalazi na Severnom polu. Ekspedicija je, ipak, otkazana.

Osim navodnog ulaza u unutrašnjost zemlje na Severnom polu, Klaf i njegovi sledbenici tvrde da još jedan ulaz postoji i na Himalajima.

"Šupljozemljaši" veruju da su na isti način šuplji i Mesec te ostale planete.

Oni tvrde da su vanzemaljci, zapravo, stanovnici Zemlje, skriveni u njenom središtu, te da redovno špijuniraju Zemljane koji žive na površini putem NLO-a.

"Većina NLO-a dolazi iz naše planete", tvrdi Klaf.

 

Izvor: Telegraf
Foto: jutarnji.hr

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:01  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro