Izvor:
04.04.2017 u 21:45
0

OTKRIVAMO TAJNE TELETABISA: Beba iz dečje emisije je odrasla i evo kako sada izgleda! (foto)

"Teletabisi" su bili jedna od najpopularnijih dečjih emisija, a nedavno je obeleženo 20 godina od prvog emitovanja. Glumica čiji se jedini lik vidi u ovom dečijem programu danas je porasla i retko ko bi mogao da je prepozna.

Svaka epizoda "Teletabisa" započinjala bi izlaskom sunca na kojem je bilo nasmejano bebino lice. Ta beba je danas porasla, zove se Džes Smit i bavi se plesom.

Ona je do 19. godine skrivala identitet kada je kolegama sa fakulteta otkrila da je ona zapravo bila beba sunce.

Džes je posao dobila tako što su producenti od osoblja u bolnici u kojoj je Džes boravila tražili da ima jave kada vide nasmešenu bebu. Ona je za tu ulogu dobila 250 funti i kutiju punu igračaka.

Teletabisi su se snimali pre dvadeset godina u Velikoj Britaniji. Iako su bili jedan od najpopularnijih, bilo je i dece koja nisu lepo reagovala na šou.

Ipak, same kontroverze vezane su za snimanje. Naime, nedavno je ponovo pokrenuta priča da su glumci koji su igrali Teletabise na setu mogli i da se uguše.

Naime, Tajmov članak iz 2001. otkriva da je najmanji Teletabis imao 198 cm, te da je znatno viši od prosečnog čoveka. Kostimi u kojima su skakali težili su 15 kilograma, a glumci su imali težak zadatak jer su disali na malu rupu, pa se izlagali opasnosti od gušenja.

blic.rs
foto:facebook/positiveradios

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter