Izvor:
15.08.2016 u 01:21
0

TRAGEDIJA: U nesreći autobusa SA SVATOVIMA poginulo 16 osoba!

Najmanje 16 osoba je poginulo kada se autobus koji je prevozio svatove za jedno venčanje srušio danas u provaliju u brdovitom delu Kašmira, koji je pod kontrolom Pakistana, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Od 29 povređenih, šest osoba se nalazi u kritičnom stanju, a lokalne vlasti su upozorile da bi se mogao povećati broj poginulih.

Šef lokalne policije Hasan Kajum rekao je za AFP da je autobus prevozio iz jednog u drugo mesto oko 50 osoba, koje su krenule na venčanje, pre nego što je upao u provaliju.

Mlada i mladoženja nisu bili u autobusu, istakao je lokalni zvaničnik Ibrar Azam za francusku agenciju. Nesreća se dogodila oko 108 kilometara severoistočno od Islamaada u delu Kašmira koji se nalazi pod kontrolom Pakistana.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/teleSURtv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter