Izvor:
23.11.2016 u 15:59
0

DIVLJAČKO PONAŠANJE KOJE JE PRESTRAVILO MALIŠANE: Provalio vrata, upao u vrtić i divljao pred decom

Muškarac J.M. (23) provalivši vrata, neovlašćeno je ušao i pravio nered u obdaništu ''Svitac'' u naselju Ratko Jović u Nišu.

Nepozvani gost je divljao u ustanovi za najmlađe u ponedeljak oko 15 časova. Polomio je staklo na vratima, aktivirao dva protivpožarna aparata i upao u prostoriju u kojoj je u tom trenutku bilo desetoro dece.

Vaspitačica je uplašenu i zbunjenu decu odmah prebacila u drugu prostoriju. Čovek čije dete nije u ovom vrtiću i za čije divljanje ne postoji bilo kakvo objašnjenje, svojim ponašanjem uznemirio je decu i zaposlene.

Njegovi postupci ukazivali su da se radi o osobi koja je pod dejstvom alkohola ili nekih težih opijata. Ubrzo nakon ovog incidenta interventna ekipa niške policije uhapsila je nasilnika.

Direktor ustanove Pčelica Zoran Jonić kaže da se radi o nasilniku koji nije ni na koji način povezan sa obdaništem. Ustanova "Pčelica" pojačaće bezbednosne mere, a sve što je nasilnik polomio već je popravljeno, tako da roditelji bez brige mogu već danas da dovedu decu u vrtić.

OKOLNOSTI INCIDENTA

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog incidenta. Nezvanično saznajemo da se radi o prestupniku koji je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju.

Novosti.rs
Foto: Južne vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter