Izvor: BSC Happy
15.08.2023 u 08:38
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „OTKRIVENO 140.000 GROBOVA UKRAJINSKIH VOJNIKA – KREĆE RUSKI UDAR gde OTPORA neće BITI“

Milionski auditorijum zna! "AKTUELNOSTI"!

Miloje Pršić kaže da započinje opkoljavanje ukrajinskih snaga

– Novo tržište dejstava ruskih oružanih snaga – to je pravac ka Harkovu i Sumiju i to je jedan novi momenat. Mogu da se zaobiđu oružane snage Ukrajine i onda je mnogo lakše izvode borbena dejstva. Težište Ukrajinaca je ka Azovskom moru. Ovim dejstvima na severu je ofanziva oružanih snaga Ukrajine tek dovedena u pitanje i od nje nema nikakvog izgleda. Planira se neka nova kontraofanziva, iako nemaju kapaciteta. Rade ono što Zapad zahteva. NATO je apsolutno u ratu sa Rusijom. Na desetine izgubljenih života dnevno. Otkrivena su nova groblja ukrajinskih vojnika. Otkriveno je satelitskim snimcima preko 136.000 novih grobnih mesta – istakao je Pršić.


Igor Ivanović smatra da je Kupjansk novi Bahmut

Očekujem prodore ruske vojske u pravcu Kupjanska. Harkov i Odesa su dva cilja – to je završetak ove operacije. Ukrajinska odbrana je najslabija oko Harkova. Svako pregrupisavanje nužno će tražiti od Ukrajinaca da oslabi svoje pozicije na frontu oko Zaporožja. Mislim da će se oko Kupjanska lomiti koplja, biće kao što je bio Bahmut – rekao je Ivanović i dodao: „Istorija Rusije pokazuje da nije počinjala dobro ratove, ali ih je dobro završavala. Rusija na početku ovog rata nije bila dominanta u dronovima, sada je na perfektnom nivou“.


Nebojša Obrknežev je rekao da kreće nezaustavljivi ruski udar

– U celokupnom periodu na svim snimcima zarobljenika vidi se kako se ruska vojska ponaša etičko, vojnički. Apsolutno poštuje pravila ratovanja. Ljudi uplaćuju po 10.000 dolara da ne idu na ratište u Ukrajini. Vi vidite koliko će ova celokupna situacija trajati. Sama nespremnost NATO i Ukrajine… sve vreme su iskoristili pripremavši kontraofanzivu. Izgubili ste mnogo ljudtstva i tehnike, a napredovanja na frontu nemate. Već dva meseca traje… a oslobođeno par kvadratnih kilometara. Imamo napredovanje ruske vojska iz dana u dan. Napredovanje Ukrajinci nemaju, ma koliko Zapad dao sile naoružanja i oruđa. Mislim da će kontraofanziva stagnirati i onda kreće snažan udar Ruske Federacije i tada nema otpora – zaključio je Obrknežev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter