Izvor: BSC Happy
14.09.2023 u 20:28
2

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: NAPRAVLJENI su ČITAVI PODZEMNI GRADOVI po UKRAJINI – IMA TU NEŠTO…

568. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Srbobran Radić kaže da Ukrajinci nemaju vojnu organizaciju

– Na takvom prostoru morate imati tempo napada i da kontrolišite situaciju na bojištu. To je veoma širok pojam i te kontraofanzive, one se nikad ne najavljuju. Prave vojske to rade i čuvaju u tajnosti. Za ozbiljan prodor oni nemaju važnu komponentu, to je vazduhoplovna komponenta. Imaju sisteme za koje nisu u potpunosti obučeni i sposobni vojnici. Nema sistema veze, nemate sadejstvo i saradnju po cilju, mestu i vremenu – kaže Radić.


Miloje Pršić je rekao da se vodi podzemni rat

– Front ovoga puta od Kupjanska – izuzetno se pojačavaju borbena dejstva na Soledaru i Bahmutu. Južnije na Zaporožju se pokušava prodor. Ovo je pozicioni rat. Upravo je teška situacija kod Avdijevke. Ispod površine imaju duboko uređene prostorije, imaju tunele da mogu da se kreću najveća teretna vozila. Ima tu nešto… da li je to samo sklonište ili uređeno komandno mesto – smatra Pršić.


Miloš Laban kaže da je Zapad „ispucao“ sve propagandne adute 

– Mi to znamo iz sopstvenog iskustva 1999. Na žalost, ni do dana današnjeg teren nije dobro očišćen. Kasetna municija je nešto što nije slučano zabranjeno međunarodnim konvencijama. Ono što bih želeo da naglasim – Anglo-zapadnoj koaliciji sve više nedostaju propagandni elementi. Vidi se da pokušavaju da nađu izlaz zbog neminovnog kraja. Ono što ja znam, to je da pre početka specijalne vojne operacije Ukrajina imala 42 miliona stanovnika, sada ima 21 milion – zaključuje Laban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: NAPRAVLJENI su ČITAVI PODZEMNI GRADOVI po UKRAJINI – IMA TU NEŠTO…”

    • Pa nisu zato što je Vučić rekao javno i to odmah kada je pocela Specijalna operacija , rekao je , „Tamo neki na nekoj televiziji pricaju svasta“ cak mislim da je upotrebio i rec stariji ljudi ili nesto slicno . Ali mene ne može da isfolira ko da ga ne znam . njemu je milo ovo sto se desava na Hepiju , može da prica svasta ali mu je milo a kome ne bi bilo ako se neko bori za pravno parvednu pravdu , ne bi nacistima i ustasama i fasistima . A i Amerikanci mogu da se bore u svojoj državi za isto .

      2
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter