Izvor: BSC Happy
13.09.2023 u 20:25
2

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: CRNE LEGIJE ZLA vode KRSTAŠKI RAT PROTIV RUSIJE – RUSKI VOJNIK će PROBOSTI TU AŽDAJU!

567. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Dragoslav Bokan je rekao kako se ruska vojska bori protiv svetskog zla

– Porodica koja nas posmatra tera nas da razmišljamo šta se dešavalo tokom četrdesetih. Svi zajedno sa Amerikancima, Britancima i njihovim kolonijama, spojili su se u jednu celinu. Zajedno su se okupili u jednu komandu vrhovnog zla koja pokušava da dovrši ono što je počelo sa Aušvicom i Starom Gradiškom u crnu legiju. Sa druge strane imaju ruske vojnike, reč je o krstaškom ratu. Reč je o borbi sa aždajom – smatra Bokan.


Bojan Dimitrijević smatra da danas oprobane provokacije protiv nas devedesetih bivaju primenjivane na Ruse

– Naročito poslednjih 30 godina se koriste operacije koje žive vrlo kratko i iza stoje oni koji optužuju drugu stranu. Mi smo to osetili. Čak početak rata u BiH, nije bila reč o srpskom zločinu, nego da se isprovocira rat po svaku cenu. Na kraju krajeva Srebrenica je najveći primer, jer je trebalo da utisne u Srbe taj žig genocidnog naroda. Britanci šta su sve uradili… Srbija treba da ima žig genocidnog naroda. Srbi nisu ni u Prvom svetskom ratu prekršili međunarodno pravo – istakao je Dimitrijević.


Sreten Egerić kaže da su Ukrajinci u kontraofanzivi oslobodili par naseljenih mesta

– Ukrajinska kontrafoanzvia traje, pod navodnicima, tri i po meseca. Često čujemo da se borbe izvode u sivoj zoni? Gde je bela, a gde crna. Borbe se izvode u pretpolju. Ukrajinci su do sada uspeli da izvedu borbu u pretpolju ruskih oružanih snaga, oni su zauzeli 448,8 kilometara kvadratnih teritorije. To je teritorija koju možemo omeđiti Batajnicom, Vojkom, Novim Banovcima. Radi se o pojedinim džepovima – zaključuje Egerić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: CRNE LEGIJE ZLA vode KRSTAŠKI RAT PROTIV RUSIJE – RUSKI VOJNIK će PROBOSTI TU AŽDAJU!”

  1. Verujem da je Putin rekao Kimu da ako on ne dovrši stvari u potpunosti , onako kako treba da se dovrše , naravno ako do toga dodje , da Kim dovrši tamo gde treba i mislim da će tako i biti.
    Možda je gospodin Dimitrijević u pravu sto se tice boraca iz Severne Koreje ali to bi bilo samo ako otpocne rat i to od strane Rusije jer ga ostali svet već vodi , za sada je jos uvek, od strane Rusije, Specijlana operacija , za Rusiju jos nije otpoceo rat, oni su na čeki što bi rekli lovci .

    1
    0
    Odgovori
  2. Jedna od dosad najlošijih emisija, koja, osim što gubi svaki smisao za realnost ruske Specijalne Vojne Operacije, vukuči paralele s našim „atarima“, iskrivljuje i jednostrano prikazuje povijest Južnog Balkana, od početka do kraja XX stoljeća!
    Šteta, navukao sam se već na odlične i objektivne prikaze sukoba u Novorusiji, kao i sraz civilizacija, koji je otpočeo i koji treba privesti kraju, u ime humanizma i ljudske vrste.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter