Izvor: BSC Happy
28.01.2024 u 20:35
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „U novom milenijumu se ruši američki san, temelj američkog društva je počeo da se klati“

Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ – prof.dr Vinko Pandurević, general Igor Ivanović, publicist Nebojša Obrknežev, Centar za društvenu stabilnost govorili su o trenutnoj sitauciji u svetu, o budućim izborima u Americi, Teksasu i svim problemima koji okupiraju čitav svet.

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zaoštravanje situacije u Americi, Teksas ne odustaje proglašeno ratno stanje

Nebojša Obrknežev je na samom početku emisije govorio o tome da li demokratama trebaju glasovi migranata i da li je to jedini razlog njihovog dolaska.

– Ako govorimo konkretno o izborima onda ima logike što se tiče glasova, Tramp je imao jednu barijeru što se tiče migranata, znamo šta je radio i podizanje zida, migrante je vraćao u svoje matične zemlje. Kada govorimo o demokratama, pogotovo sada u ovoj celoj globalnoj situaciji, oni ne stoje baš najbolje i svaki glas im je bitan. Kad uzmemo u obzir ekonomsku situaciju, imate socijalni nemir koji se stvara ne samo u Americi, nego u svim Zapadnim zemljama. Koliko god se nama činilo da je Amerika najjača zemlja, da njoj niko ništa ne može, vremena se menjaju, sve može doći na red, i sve nemoguće postaje moguće, rekao je Obrknežev.

– Postalo je očigledno da se u novom milenijumu ruši američki san, dolazi do bitne prekompozicije unutrašnjeg američkog čoveka, taj temelj američkog društva, taj pionirski duh je počeo da se klati, naročito pod uticajem onoga što mi zovemo demokratska stranka. Međutim i demokratska stranka i republikanska glasaju suprotno od volje građana. Izbeglice dolaze isključivo iz katoličkih država, izbeglice koje dolaze u prvo vreme su mahom glasale za demokrate, ali nije to primarni motiv. Pa njima je lakše da ukradu 2 miliona glasova putem pošte, gde ne morate ni da se pojavite da bi glasali, mislim da im je motiv da slome Teksas kao kulturu, rekao je Igor Ivanović.

– Amerika je nastala na imigraciji, migranti su ti koji su doneli različite kulture i vrednosti, pretapanje nacije, sada imate američku naciju koju sačinjavaju narodi različitih porekla i kulturnih vrednosti. To je donelo neku novu vrednost, nešto što se danas promoviše kao liberalni kapitalizma. Vremenom svaka imeprija dolazi u situaciju kada se dešava faza opadanja. Nisu tu samo migranti iz Meksika, tu je Venecuela, tu je Kuba, to nije problem koji je nastao juče, to je problem koji je intezivan. Ovo su suptilni procesi koji su povezani sa opštom međunarodnom situacijim u svetu. Amerika nije izložena agresiji, sve je to u svrhu napumpavanja situacije koja sledi. Teksas je uvek biop problem, ali je sa meksikom bio u ratu, meksiko ima apsiracije prema Teksasu. Kao što je rekao premijer Meksika, uzrok svih ovih problema je Bajden i njegova politika što se mešaju u politiku zemalja centrale Amerike i što ljude podstiču da napuste svoje matične zemlje, kaže Vinko Pandurević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „U novom milenijumu se ruši američki san, temelj američkog društva je počeo da se klati“”

  1. Gospodin Stanojević zna u kakvom okruženju živi i sa kim ima posla , oprez nije naodmet , sve najbolje njemu , a jako mi se svidja kada prica gospodin Ivanovic , naravno pored svih ostalih .

    6
    0
    Odgovori
  2. Onaj Juščenko, sada se setih njega jer sam neštki komnetar napisala u Danasu , pa rekoh ček ovde ga napišem , je neki zaista opak tip , on je već ošajcovao uz pomoć svojih za koje radi šta i gde ima ispod zemlje u Rusiji, on bi već uvalio majdane samo da može, u tim oblastima Rusije zato ovi iz Rusije treba da znaju da samo sa Rusima mogu biti ne opljackani , cim bi se odvojili misleći da su im teritorije bogate i da će oni biti bogati ne shvatajući da bi bile lak plen za ober lopovske strane firme koje bi im isisale sve iz zemlje što imaju i u njoj i na njoj i šutnuli u dupe kada više nema šta da crpe , zato da nekoj budali ne padne na pamet da se odvaja , samo ostajte u velikoj Rusiji jer samo ona može da vas sve odbrani od lopova koji vole tudje a svoje ne daju .

    2
    0
    Odgovori
  3. I do not comment, but after looking at through a few of the comments here
    „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV. I actually do have 2 questions for you
    if you don’t mind. Could it be only me or do a few of these
    remarks appear like they are left by brain dead individuals?
    😛 And, if you are writing at additional places, I would like to follow everything new you have to post.
    Would you post a list of every one of all your shared
    sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    My website: candy Burst

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter