Izvor: BSC Happy
11.09.2023 u 20:35
2

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „UKRAJINA je ostala BEZ ZAPADNOG ORUŽJA – PAŠĆE za MESEC DANA!“

565. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

Slobodan Dimitrijević smatra da se ratu kraj ne nazire

– Čini mi se da je front relativno miran i da se ništa spektakularno nije desilo. Ukrajincima čini mi se da su ovo poslednji trzaji. Znate sami da je je probijena linija prva i da su ostvarili napredak. Rusi odrađuju ovo rutinski. 565. dan jedne besmislene pogibije. Kraj se ne vidi i naravno da je dobro što se završava na tom prostoru – kaže Dimitrijević.


Nebojša Obrknežev je rekao kako Ukrajinci neće izdržati još ni mesec dana

Reznjikov je rekao da se dnevno troši sto miliona dolara i da je preostalo 3 posto zapadnog oružja. Pitanje je da li mogu da izdrže i mesec dana. Nema konkretnih pomaka na samom terenu. To što Zelenski govori da napreduju – to je po par sela. Ruska vojske je napredovala na severoistoku Ukrajine. Ukoliko konkretnije Zapad ne pomogne samoj Ukrajini, mislim da neće imati dovoljno resursa – smatra Obrknežev.


Ivana Stojanović je istakla da je pokretač ruske snage bilo sećanje na nacistička zlodela tokom Drugog svetskog rata

– Rusi nisu zaboravili ono što se dešavalo od 1941. do 1945 i to je bio podsticaj da ruski narod, koji je bio razočaran i okrenuo se Zapadu devedesetih. Međutim, to se pokazalo da je šarena laža, to je želja da se Rusija osvoji i krene ka Sibiru. Možemo da vidimo da Rusija ratuje jednom rukom, okreće se istoku, to će biti lokomotiva ekonomskog razvoja, dok Evropa grca – zaključuje Stojanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: „UKRAJINA je ostala BEZ ZAPADNOG ORUŽJA – PAŠĆE za MESEC DANA!“”

  1. „Ivana stojanović rekla da je pokretač ruske „snage“ sjećanje na nacističke zločine “
    To je vjerojatno mislila na rusko savezništvo sa nacistima zajedničko komadanje Poljske i činjenje ogromnih ratnih zločina (Katinska šuma itd…..).
    Rusi puše svakim danom sve više i neće još dugo

    1
    0
    Odgovori
  2. Čini mi se kako se previše trubi o nekom „nacizmu“, „fašizmu“, kojega naravno motivacijski/kontraški ima (i mi smo devedesetih, a i protivnici nam, s druge strane ceste, pjevali ONE pjesme i mahali ONIM zastavama, tek za ohrabrenje i provokaciju, a do jučer smo radili zajedno u istoj tvornici, pogonu čak.
    Danas ponekad popijemo kavu…
    Glavni razlog je pokušaj krčmljenja Rusije, nakon Sovjetskog Saveza i njenog prostora/prirodnih resursa, koje uživa cca 150 milijuna (i ostali, po pristupačnoj cijeni), a htjela bi to „zlatna milijarda“ budzašto!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter