Izvor: BSC Happy
17.09.2023 u 20:28
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: ZELENSKI neće DOČEKATI KRAJ GODINE ŽIV – OTPISAN JE! RUSIJA POKORAVA UKRAJINU!

571. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Aleksandar Pavić kaže da Zelenski neće još dugo živeti

Kad su se pitale prognoze za iduću godinu, znam da sam rekao da Zelenski neće dočekati kraj ove godine živ. Na osnovu vojne jačine Rusije i kada mora da propadne vojna sila ukrajinska, moraće da se nađe neki krivac. Prvi na listi mora da bude Zelenski. Moraju stidljivo da priznaju da kontraofanziva doživljava neuspeh. Lideri zapadnih zemalja su nezadovoljni već; „toliko smo dali i nezasiti ste“. Ono što Ukrajina traži prevazilazi industrijske kapacitete NATO država. Samo je pitanje šta će Rusija da uradi – kaže Pavić.


Milovan Bajagić je komentarisao ideju Kijeva da svoje poginule koriste kao sredstvo za plodniju zemlju

Ne znam šta bih rekao. To je bolesno. Ne mogu da osporavam hrabrost nekih ukrajinskih vojnika. Ali ima tu ljudi koji se hrabro bore. Imate i u Drugom svetskom ratu primere nemačkih generala koji su se hrabro borili. Deca u Hersonu od 2014… za osam godina je osam generacija izdoktrinirano za mržnju protiv svega što je rusko. Deformacijom i vaspitanjem ste dobili nacizam koji će trajati do njihove smrti – smatra Bajagić.


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: ZELENSKI neće DOČEKATI KRAJ GODINE ŽIV – OTPISAN JE! RUSIJA POKORAVA UKRAJINU!”

  1. Trebalo bi da promenite voditeljku, koja bi bila odgovarajuci par Jovanu Romanicu. Sadasnja voditeljka je neopisivo nekulturna, ogranicenih intelektualnih mogucnosti i neprivlacnog spoljasnjeg izgleda. Po milioniti put nervozno prekida sagovornike, ne dozvoljava slobodnu diskusiju i snizava (na svoj ograniceni nivo) nivo diskusije. Nadjite Jovana Romanica u zenskom obliku!

    2
    4
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter