Izvor: BSC happy portal
16.09.2023 u 21:01
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Mi smo na pragu TREĆEG SVETSKOG RATA, neki kažu da je već i počeo!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Predsednik Rusije Vladimir Putin i lider Severne Koreje Kim Džong Un razmenili su poklone tokom susreta na Dalekom istoku.

Tokom sastanka su jedni drugima dali puške.

„Putin je Kimu poklonio pušku naše vrhunske proizvodnje. Zauzvrat je dobio i pušku severnokorejske proizvodnje“, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Putin je severnokorejskom lideru poklonio i „rukavicu iz svemirskog odela koja je više puta bila u svemiru“.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa publicistom Igorom Ivanovićem, advokatom Brankom Lukićem i ekonomistom Nemanjom Antićem koji  su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Ova poseta ima više simboličnog značaja, ako posmatramo sa državnog položaja, Severnoj Koreji je potrebna ova poseta, nakon višedecenijske izolacije, i satanizacije zapadne javnosti. U ovom momentu je Kim Džong Unu veoma bitno da posećuje baš Rusiju ona simbolizije sukob civilizacije. U kratkoj poseti ne može da prekopira sofisticiranu rusku tehniku, ali ovo ima neku drugu poruku, a treba, mi ćemo mu dati. Predsednik Severne Koreje može da računa na ozbiljnu podršku Rusije, drugim rečima, ovo je poruka dobrim delu za Zapad, kao i za Tajvan i Filipine. Ova poseta ima više simboličnih krugovao – jasan je bio Ivanović tokom medijskog istupanja, a potom je reč dobio i advokat Lukić.

 

  • Mi smo na pragu Trećeg svetskog rata, a neki kažu da je već i počeo. Amerika pokušava, pored toga što je uvukla Ukrajinu u rat, pokušava da uđe u rat i protiv Kine. Da bi ušla u rat protiv Kine, ona stvara prsten oko nje. Jedan od tih delova su Južna Koreja, Filipini, tu se uključuje i Australija. Stvaraju se blokovi, hteli mi to ili ne. Rusija pored podrške Kine, treba podršku još neke države, što da ne. Severnoj Koreji ne treba objašnjavati šta je taj zapadni hegemon. Kina je gledala svoj interes, nije želela da dovede u pitanje svoj ekonomski bilans sa Amerikom. Svetski poredak koji je do sada postojao se ruši – istakao je, a potom je svoj stan izneo ekonomista Antić.

 

  • Kina ima veliki trgovinski suficit sa mnogim državama u robnoj razmeni. Sada im se namestila Rusija kao dobar prijatelj, to im je dobro došlo kao nova injekcija. Razmena između Rusije i Kine je bila 25 posto u nacionalnim valutama pre, a sada je 85 posto. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Mi smo na pragu TREĆEG SVETSKOG RATA, neki kažu da je već i počeo!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter