Izvor: BSC Happy
18.11.2023 u 18:44
0

AKTUELNOSTI VEČERAS OD 19:50 NA HAPPYTV: Geopolitičke posledice, Bliski Istok, slabosti Zapada i uticaj na svet koji poznajemo

Iz Berlina, Vašingtona i Brisela stižu izjave o solidarnosti sa Izraelom. Ali, geopolitički je za Zapad ova eskalacija bliskoistočnog konflikta trenutno izuzetno nepovoljna. Jaz između sukobljenih strana sve je dublji. Ne nazire se rešenje svetske sile se ne snalaze najbolje u čitavoj situaciji, a traži se i izlazna strategija za umešanost u Ukrajinski sukob. O ovim i drugim bitnim temama, sve većoj eskalaciji i svakodnevnom pojavljivanju novih žarišta na svetskoj sceni u večerašnjoj emisiji će govoriti.

prof dr Bojan Dimitrijević

dr Dragan Stanojević

I Branislav Ristivojević

Ne propustite ni večeras samo na HappyTV od 19: 50 najpotpuniju analizu svih geopolitičkih dešavanja od strane najeminentnijih stručnjaka i poznavalaca geopolitike i globalnih dešavanja, njihovom uticaju na svet uz paralelu kako sve to može uticati na nas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter