Izvor: BSC Happy
07.02.2024 u 21:16
4

AKTUELNOSTI: ZALUŽNI predložio ovaj POTEZ zbog kog ga je ZELENSKI OTPISAO! RUSI su to iskoristili mudro!

Vinko Pandurević kaže da su Rusi faktički već zauzeli Avdejevku, uprkos grčevitoj odbrani Ukrajinaca

– Linija fronta se proteže na 1000 kilometara. Glavni napadi su sa severa ka jugu i sa juga ka severu. Ruske snage su uspele da već uđu u manja naselja. Uz ovu Avdejevku, ušli su u pojedine gradske četvrti. Ona se brani sa dosta jakim snagama. Postoje dva ešalona – jedan koji popusti pod ruskim snagama, a onda kada popusti, dolazi drugi ešalon koji potisne ruske snage. Bitka kod Avdejevke traje već 5 meseci. Bahmut je na primer veće mesto, zato je i trebalo više vremena za njegovo zauzimanje. Zalužni je predlagao povlačenje iz Avdejevke i izvesno je da će se to desiti – ističe Pandurević.


Zoran Anđelković smatra da će borbe biti sve slabije zbog početka proleća

– U proleće ide mnogo teže. Ne mislim da je ofanziva veća ili manja, ukupna situacija je vezana da se napravi neki prodor. Samo oko Avdejevke borbe traju 5 meseci. Rusija, ako želi da izuzme žrtve u samom gradu, mora da pokrije front gde nema ljudi, odnosno brisan prostor – ističe Anđelković.


Predrag Ćeranić je rekao da uprkos svemu, Rusi ne prestaju sa borbenim dejstvima 

– Vojska puca po šavovima, dok ruska vojska ima sve ozbiljniji pristup.  Borbene operacije se nisu zaustavile. Svako primirje je donosilo benefit protivniku. Da osveži snage i dobije inostranu pomoć – takav je slučaj bio i kod nas. Rusija zato ne prestaje borbena dejstva. NATO snage preobučene u neke nove uniforme, videće kako će se provesti zbog svog delovanja u Ukrajini. Nema tog protivnika koji se može ruskim snagama dugoročnije suprotstaviti – zaključuje Ćeranić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “AKTUELNOSTI: ZALUŽNI predložio ovaj POTEZ zbog kog ga je ZELENSKI OTPISAO! RUSI su to iskoristili mudro!”

  1. Bravo, bravo, bravo, upravo sam pročitala da će većeras tačno u ponoć biti emitovan intervju najvećeg, najboljegm nahrabrijeg , najpoštenijeg novinara na sveti Takera Karslona sa najboljim i najčovečnijim predsednikom na svetu gospodinom Putinom , i sve to na najboljoj televiziji : Hepi televiziji . Jedva čekam ponoć . I trenutno je odlična emisija Posle ručka , niste me razočarali i htela sam još da kažem da je gospodin Ćeranić prava raja čovek .

    4
    4
    Odgovori
  2. A da li će biti direktan prenos Vučića, da se ne zaboravi da su neki priznali takozvanu državu Kosovo na našem jugu države bez odobrenja SB UN za bombardovanje Srbije te je tako i stvorena i lažna država.

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter