Izvor: BSC Happy
08.02.2024 u 09:50
1

ČEDA JOVANOVIĆ I NENAD ČANAK NA HAPPY TV: „Za mene je Evropska unija drugo ime za mir“

Gosti emisije Dobro jutro Srbijo na Hepi televiziji bili su Nenad čanak i Čedomir Jovanović.

Ovog jutra u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji gosti su bili Nenad Čanak (LSV) i Čedomir Jovanović (lider LDP) i tom prilikom govorili na temu „Opozicija nekad i sad“, i svim drugim aktulenim temama, između ostalog i o Kosovu i Metohiji.

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Amerikanci imaju podlu zamisao i rade na tome da takozvano Kosovo učlane u NATO“

– Naše ideje su danas aktuelnije nego ikada, ali sve ono što obeležava odnos Srbije prema Evropi ide iz naše velike nemoći, s jedne strane, a sa druge jednako nemoćne i licemerne Evropske unije tj. njenih institucija i predstavnika. To što oni rade je takva kompromitacija evropske ideje koja je i više nego ikada potrebna našem društvu, za mene je Evroska unija zapravo drugo ime za mir. Ako neko misli da je danas višak mira u svetu i našim životima, nije normalan, više nego ikada nam je potreban mir, stabilnost, jasan cilj i plan, tolerancija. To što u parlamentu u Briselu sede oni koje su proterali iz zemlje, jer nisu znali šta sa njima da rade, to nije moj problem, naravno tamo ima i ozbiljnog sveta i donose se ozbiljne odluke. Sve ono što obeležava odnos te institucije prema Srbiji je poraz temeljnih vrednosti na kojima je ona izgrađena. Nema puno demokratije i budućnosti, ja to vidim u odnosu parlamenta prema nama, rekao je Jovanović, a potom se osvrnuo na situaciju na Kosovu i Metohiji.

– Neka pogledaju taj narod na Kosovu i Metohiji, kako jadno žive, ne mogu da kupe ništa, nijedan proizvod koji je iz Srbije, sve im je uskraćeno jer je nekome tako došlo. To što se dešava na Kosovu je neoprostivo i sve se to dešava zbog nesposobnosti svih onih koji su dali sebi za pravo da uređuju odnos između nas i Albanaca, da smo se samo mi pitali sve bi bilo drugačije, kazao je on.

Celo gostovanje možete pogledati u sledećem videu:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČEDA JOVANOVIĆ I NENAD ČANAK NA HAPPY TV: „Za mene je Evropska unija drugo ime za mir“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter