Izvor: BSC Happy
08.09.2023 u 20:45
6

„AKTULENOSTI“ NA HAPPY TV: NATO kaže da su MAGACINI PRAZNI – ČEKA NAS NOVI LOKDAUN!

562. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Đuro Bilbija kaže da je Blinken došao da saopšti Zelenskom tužne vesti

– Postoje razlozi zbog kojih je Blinken dolazio u Ukrajinu. Ruski dobici teritorijalni na frontu između Svatova i Kupjanska su 8 do 10 puta veći, iako Rusi nisu nikakvu ofanzivu proglasili. Amerikanci prate strategiju koja će biti usaglašena sa predsedničkom kampanjom Bajdena – rekao je Bilbija.


Saša Borojević smatra da nas čeka novi lokdaun

Na geopolitičkom šahovskom polju Ukrajina je bila konj, pa je prešla na top, sada je beznačajni pijun. Teško šta može onda da uradi, sada je žrtvovan. Direktor NATO kaže da su magacini prazni. To je isti onaj koji je govorio da Srbe štiti NATO na Kosovu. Ta laž koju smo osetili na sopstvenoj koži osetio je Dodik, koji ima govore koji se odnose na njihova obećanja i njihove laži. Treba da se pripremimo za novo zaključavanje, novi lokdaun – istakao je Borojević.


Dragan Vujičić ističe da će Ukrajinci pristati na podelu zemlje!

Jedna kompanija je izvezla 55.000 veštačkih udova u Ukrajinu. Priprema situaciju na novi mir. Pristaće na novu podelu svoje zemlje. Oni treba da umole Zelenskog da pristane na bilo kakav mir, kobajagi krivi su neki korumpirani ljudi – zaključuje Vujičić

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„AKTULENOSTI“ NA HAPPY TV: NATO kaže da su MAGACINI PRAZNI – ČEKA NAS NOVI LOKDAUN!”

  1. Ovo sto kaze Vujacic nije dobro za Ruse , osloboditi celu Ukrajinu da postane Autonomna pokrajina Rusije , sto kaze nas narod Kada pocnes da jedes go.na jedi do kraja .

    3
    1
    Odgovori
    • Каква црна аутономија, па да за 50 година траже државу.
      Смеће сатрати да не постоји.
      Побити све што се мрда.
      Погледај само ко је око Србије, кад их нисмо побили кад је требало.
      Према империјализму/нацизму само Смрт.

      4
      0
      Odgovori
  2. Izgleda da je Maric uzeo dobre pare od NATO-a, i polako poceo da satanizuje Rusiju po nalogu Zapada.
    Iskreno nisam verovao, ali su mi rekli da pogledam poslednju emisiju Cirilice i da se sam uverim.
    Dovoljno je bio samo malo da odgledam da shvatim da su u pravu, Maric je celo vreme izmedju redova Satanizovao Rusiju, i Velicao NATO. Uz podrsku sve jednog gosta u studiju, za koga svi znaju u Srbiji da je CIA operativac, a specijalnost mu je Psihicko ratovanje, i izvrtanje cinjenica.
    Kad bi drugi gosti pokusali da to razotkriju i argumentima dokazu da Maric i njegov gost nisu u pravu odmah bi ih isti taj Maric prekidao, i nedozvoljavao da kazu istinu tako sto bi nadglasavao i izvrtao cinjenicno stanje.
    Stata zar i jedini medij u Srbiji koji je pricao istinu da se proda, ne gledajte vise tu tv stanicu, pratite Telegram kanale, RU tube, i Sputnjik ako vas interesuje istina.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter