Izvor: BSC happy portal
17.01.2023 u 21:11
0

DRAGAN STANOJEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „U Zaporoškom delu se spremna ukrajinski kontranapad, to Rusi znaju – u narednih četiri – pet meseci će biti ozbiljna dešavanja!“

Stanojević je tokom medijskog istupanja dočarao pravo stanje specijalne vojne operacije koja okupira čitav svet.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije, izveštaju ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua, ali i krucijalnim promenama koje očekuju rusku vojsku u periodu od 2023. do 2026. godine.

ALEKSANDAR ŠEŠELJ U „AKTUELNOSTIMA“: „Specijalna vojna operacija je ušla u jednu novu fazu, čini mi se da će ona biti finalna – u smislu da će se ruska ofanziva uobličiti za nekoliko meseci!“

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obišao je danas štab grupe jedinica „Vostok“ u zoni specijalne vojne operacije, pa im je uručio  državna odlikovanja vojnicima koji su se posebno istakli u borbama.

Na ove krucijalne tematike je pored prof. doktora Borisa Bratine, političara Aleksandara Šešelja, govorio i Dragan Stanojević – „Pokret – Rod“ koji se tokom javnog istupanja fokusirao na buduća delanja ruskih trupa.

  • Video sam da su mnogi analitičari i NATO mikrofoni govorili sasvim suprotno, kako se ruska vojska loše snalazi, kako dolazi do smena generaliteta zato što ne umeju da upravljaju i zato što gube i ne vode dobro tu operaciju. Prva demistifikacije jeste da Surovikin nije smenjen, general Aleksandar Lapin nije smenjen već je ponovo vraćan na još veću dužnost. Svaki je ostao na svom mestu. Povećani su kriterijumi ove kompletne specijalne vojne operacije, Surovikin je ostao da vodi tu operaciju, Gerasimov upravlja kosmičnim snagama, nuklearnim naoružanjem, podiže se nivo operacije – dočarao je i nastavio:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • U Zaporoškom delu se spremna ukrajinski kontranapad, to Rusi znaju. Napadima na Bahmut i Soledar su izgubili snagu, zbog toga se odložila ta kontraonfaziva. U narednih četiri – pet meseci će biti ozbiljna dešavanja, da će ta ratna situacija naterati Kijev da sedne na pregovore. Ukoliko se to ne dogodi i ukoliko Zapad i dalje bude želeo da ih žrtvuje njih, ona će se operacija nastaviti u nekom sasvim drugom kontekstu. Tada ne isključujem mogućnost da krenu iz Belorusije i da se kompletan Zapad šeče, tada neće više moći da se ratuje, ništa neće moći da bude isporučeno, tu će i Poljska da se uključi – rekao je između ostalog Dragan Stanojević tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter