Izvor: Bsc happy portal
09.11.2023 u 20:28
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerika podržava svaki korak izraelske vlade

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Od početka sukoba Izraela i Palestine naša emisija se bavi najnovijim dešavanjima u pojasu Gaze.

Nakon što je Bela kuća objavila da je Izrael pristao na višečasovni prekid vatre u severnom pojasu Gaze svakog dana, kabinet premijera Benjamina Netanijahua saopštio je da se borbe nastavljaju i da neće biti prekida vatre bez oslobađanja talaca koje drži Hamas.

AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa Aleksandrom Šešeljem, Srbobranom Radićem i Rankom Gojkovićem, koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

  • Ovo ne traje od juče, to je jedna vekovna politika Zapada. Bojim se da bez nekog velikog geopolitičkog igrača nema kraja – istakao je Gojković, a potom je svoj stav istakao i Šešelj.

 

 –  Nema nikakvih nagoveštaja o primirju od strane izraelskih saveznika i SAD za bilo šta slično. Oni podržavaju Izrael u ovom etničkom čišćenju i ratnim zločinima. Jezive su slike iz pojasa Gaze. Kad pogledamo koliko je dece i civila pobijeno, ta činjenica ne može da ne izazove empatuju kod svakog normalnog čoveka. Možemo da poredimo reči Blinkena i Bajdena kada govore da treba mir i humanitarna pauza, sa onim što se dešava na Kosovu i Metohiji. Vi imate reagovanje takozvanog ambasadora SAD u Prištini – Hovenijera, koji često govori, Kurti mora ovo, Kurti mora ono, inače će reagovati SAD, tako već godinama, bez ikakvih realnih sankcija i upozorenja, pa je jasno da je Kosovo i Metohija kao okupirana teritorija pod kontrolom SAD. Ono faktičku vlast tamo vrše, bez obzira predstavljanje šiptarskih separatista. Tako je i sa Izraelom, Amerikanci hoće da se ograde, da imaju izgovor unutar američkoj javnog mnjenja, da oni zaista pozivaju na mir, da se ne slažu da ubijanjem dece, sa masakrom, nego znaju da ima drugo rešenje, ali da je Izrael svojeglav, to je jedna besmislica. Amerika podržava svaki korak izraelske vlade – bio je jasan mladi političar, a potom je reč prepustio i Radiću.

  • Izrael je krenuo u jednu ofanzivu, bolje rečeno odmazdu u kojoj je prevremeno krenuo u izvršavanje nekih zadataka. Trebalo je da angažiju specijalne vojne jedinice, bez uznemiravanje civilnog stanovništva. Cilj ima je bio vođa Hamasa.

CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Amerika podržava svaki korak izraelske vlade”

  1. Da se ja pitam ne bi meni gospodin pukovnik Srbobran bio u penziji takvi ljudi su potrebni Srpskoj vojsci , svaka čast po ko zna koji put za goste i za voditelja , samo promeniti onaj štap za pokazivanje na mapi , ništa se ne vidi na šta vršak štapa pokazuje .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter