Izvor: BSC HAPPY
20.07.2023 u 21:24
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Najnoviji napad – jedna u nizu simboličkih poruka satanista

Specijalna vojna operacija ušla je u 512. dan.

O stanju na frontu, ali i svemu ono što se dešava u pozadini sukoba, u emisiji „Aktuelnosti“ govorili su: novinar Slobodan Reljić, istoriograf Radovan Kalabić i Predrag Ćeranić sa banjalučkog Fakulteta bezbednosnih nauka.

Radovan Kalabić izjavio je da pravoslavlje, kao izvorno hrišćanstvo, pruža otpor ultra globalistima, u njihovoj nameri da do kraja obezbože čoveka i svet, te da izvrše antropološku tranziciju čoveka – od nekoga ko je stvoren po obličju Božijem, do nekoga ko živi bez identiteta u digitalnom logoru. „A takva je prespektiva onih koji vode i stoje iza ovog rata u Ukrajini“, ocenio je Kalabić i osvrnuo se na nedavni i najozbiljniji teroristički napad na Krimski most.

„Za one koji bolje poznaju nastup zapadne, okultne, antihrišćanske i satanističke ideologije, protiv hrišćanstva i pravoslavlja u prvom redu, to nije ništa drugo nego jedna u nizu poruka, koje se mogu tumačiti samo time da je u pitanju pokušaj ritualnog obesvećivanja“, izjavio je Kalabić i podsetio da se teroristički napad desio 17. jula, odnosno na dan kada je 1903. kanonizovan Sveti Serafim Sarovski. Tom činu prisustvovala je carska porodica, koja je u ritualnoj osveti ubijena istog datuma 1918. godine. Istog datuma 1946. godine ubijen general Dragoljub Draža Mihailović, a 17. jula desilo se i obaranje malezijskog aviona iznad Donbasa.

Predrag Ćeranić ocenjuje da Ukrajina i NATO ne mogu da pariraju ruskoj artiljeriji i oklopnoj tehnici, pa koriste ono što misle da daje rezultat, a to su terorističke akcije. „Da bi se teroristička akcija izvela, potrebna je obaveštajna priprema“, objašnjava Ćeranić, dodajući da su terorizam i obojene revolucije dve alatke koje kolektivni Zapad koristi u pokušajima prevrata.

Slobodan Reljić smatra da sukob Zapada i Zelenskog postaje sve očigledniji, te da ocene, da su Poljaci glavni borci na strani Ukrajine, nisu previše preterane. Stanje na frontu mnogo je gore od onoga što prikazuju zapadni mediji, dodaje Reljić, ističući da je to početak priznanja poraza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Najnoviji napad – jedna u nizu simboličkih poruka satanista”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter