Izvor: BSC happy portal
02.08.2023 u 20:55
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Potpuna pobeda Rusije ili podela Ukrajine po korejskom modelu

525. dan specijalne vojne operacije

U večerašnjoj emisiji „AKTUELNOSTI“ na Hepi televiziji razgovarali su: pukovnik Miroslav Španović, naučni savetnik Aleksandar Raković i ekspert za energetiku Dragan Škrobalj.

„AKTUELNOSTI“- NAJGLEDANIJA EMISIJA NA OVIM PROSTORIMA NA HAPPY TV OD 19.50 – ISTINA, ČINJENICE, PRAVO U METU

Dragan Škrobalj smatra da je Rusija ovaj rat dobila strateški, zato što je uspostavila principe – stubove: duhovnost, identitet i porodica, te da je to najveća snaga Ruske Federacije. Na osnovu toga, Rusija je primenila koncept održivog razvoja – ekonomije, društva i životne sredine. Krucijalni događaj bio je dolazak Sergeja Surovikina, ocenjuje Škrobalj i ističe novu koncepciju koju je primenio Valerij Gerasimov, koji je išao na iscrpljivanje, ne samo Ukrajine, nego i njihovih sponzora.

Miroslav Španović ističe da je kontraofanziva Ukrajine – stala, te da su ukrajnski vojnici naterani na akciju u kojoj su pretrpeli ogromne gubitke. Kao primer navodi da su francuski instruktori, koji su obučavli Ukrajince, pre kontraofanzive napravili devet brigada, koje je trebalo da probiju ruske redove. Ostali su deprimirani kada su se tri od devet brigada „istopile“ za samo 10 dana, objašnjava Španović.

Aleksandar Raković smatra da je potpuno pogrešno očekivati nekakvu revoluciju u Ukrajini, jer zbog delovanja represivnog aparata Kijeva, za to nema nikakvog potencijala. Ukrajinici se uprokos svim gubicima i dalje hrabro bore, ocenjuje Raković i napominje da će se borba će se nastaviti do potpune pobede Rusije ili do podele Ukrajine po korejskom modelu, nakon primirja. On dodaje da je Rusija napravila veliki uspeh, ali da joj je ostalo još dosta da pobedi u ovom sukobu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Potpuna pobeda Rusije ili podela Ukrajine po korejskom modelu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter