Izvor: BSC Happy
03.08.2023 u 21:03
3

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „NATO je već TIGAR od PAPIRA – NEĆE AKTIVIRATI ČLAN 5. kako bi branio POLJSKU od BELORUSIJE“

526. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE -"AKTUELNOSTI"!

Slobodan Reljić kaže da se Ukrajini obećava i da na tome sve ostaje…

– Oni do sada nisu pokazali interes da mu (Zelenskom) ispune to za F-16 i stalno se demantuje kao mogućnost. To uvodi taj sukob u novu sferu u kojoj je učešće SAD i NATO mnogo direktnije, Uvodi njih u taj sukob. Ne znam, da li oni imaju tu mogućnost za takve obuke. Sve se svodi na moljakanje… Imaju 14 vrsta haubica, ko će to da poređa i drži…? To da ratujete za Zapad i Ameriku… Sada se Nemačka tu ubacuje. Sadašnja situacija je takva. Šolc je dodao još 14 miliona u Vilnjusu. Otvaraju se ta istorijska pitanja podele Poljske na primer – istakao je Reljić.


Siniša Ljepojević kaže da je „NATO tigar od papira“

NATO je već tigar od papira. Danas je američko mininstarstvo odbrane reklo a im ne pada na pamet da aktivirtaju član 5. nato pakta da brane članicu ako je neko napadne zato što Belorusioja ima probleme sa Posljkom nagranicvi. Nema nikakve dileme. Ukoliko Poljska udje u zapadnu Ukrajinu, Nemačka će ući u zapadnu Poljsku. Nema nikakve dileme. Mislim kada je reč o NATO zemljama, ne postoji kapacitet lidera da to spreče – rekao je Ljepojević.


Slavenko Terzić smatra da je Zapad razbijanjem Jugoslavije i otvaranjem ukrajinske krize otvorio Pandorinu kutiju

– Scene koje ste videlo pokazuju bes bratoubilačkog rata. Zapad je iskoristio Ukrajinu za borbu protiv Rusije. Cela ta stvar je otvorena razbijanjem Jugoslavije. Postavlja se pitanje boljeg koncepta rešavanja unutrašnjih pitanja. Kada se sada otvara pitanje granica, otvaraju se mnoga pitanja u Evropi. Kada je Poljska prvi put podeljena u 18. veku, između Rusije, Austrije i Pruske; Bukovinu traži Rumunija, Zakarpatje traži Poljska. Dancig je pripadao Nemačkoj… Zapad i NATO su razbijanjem jugoslovenske države i otvaranjem, ukra krize su otvorili strašnu Pandorinu kutiju. Ući ćemo u dramatičnu epou otvaranja granica – zaključuje Terzić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „NATO je već TIGAR od PAPIRA – NEĆE AKTIVIRATI ČLAN 5. kako bi branio POLJSKU od BELORUSIJE“”

  1. Mogla bih da patentiram Englezima izum , i kod nas se krade benzin , stavila sam na mog Milutina Jugo na rezervoar metalni zavrtanj onaj slican koji se stavlja na tegle , zavrce na osnovu , limar mi je nparavio dve kukice sa rupicama jedna kukica je na Jugu a druga na zvrtanju , kroz njih provucem katanac i tako zakljucam , cak su i taj katanac pokusavali da otvore pa sada preko njega stvaljam selotejp da vidim kada je pokusano da se otvara, pre toga sam imala alarm, ali prodju sa dekoderom i onemoguce alarm, ipak je katanac zakon , za psihopatu koja mi se navrzla nije zakon jer je ona neobican lopov ali za prave lopove jeste jer ne znaju da li sa terase vreba neki penzioner sa puskom .
    Sto se tice Aktuelnosti u toj emisiji su rodjene Zvezde , evo zasto to kazem, veceras me je podsetilo i takav sam osecaj imala , kada sam bila mladja jedan tatin kolega koji se bavio fotografijom kupovao je casopis Zur de Frans (po Vuku) , tu su tada bile zvezde Francuske kada je Francuska bila slobodna samostalna suverena drzava , cim dobijem , posto ga on ispregleda taj casopis to je bio praznik za mene od naslovne strane do poslednje , ko je sta radio, ko je kako bio obucen, nasminkan, ocesljan, ko je sta radio, pevao, rekao, tu je bila zaista Francuska elita od Brizitke do Mirej Matje preko Serz Genzburga do Franosaz Sagan , Adama, Darkove, Grejs Keli i njenih cerki , Zak Ditrona, ………….e pa tako me sada podseca i ova emisija , cekam da vidim ko ce biti gosti , sta ce reci , pa cak , iako su muskarci ali i po neka dama , sta ce obuci, zaista su se izrodili u zvezde , ne znam kako da ih nazovem , zvezde razuma i pameti .

    6
    0
    Odgovori
  2. Dobra analiza, posebice za „turski svijet“, koji se širi i u nas, u Europi, u BiH i Albaniji (KosMetu?) i još ponegdje.
    Prava je tragedija što su i Srbi i Hrvati „ušančeni“ još od Balkanskih ratova i medusobno se iscrpljuju (i optužuju; pa stanimo/te više!), pa ne vide zajedničku unutarnju i izvanjsku ugrozu i učvrščivanje đamahirija na Balkanu i dalje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter