Izvor: BSC Happy
04.08.2023 u 21:03
4

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „HRVATSKI SREDNJEVEKOVNI SATANISTIČKO-KANIBALSKI METODI – u LICI je UBIJENO 20.000 SRBA“

527. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE i "AKTUELNOSTI"!

Aleksandar Mitić kaže da iako drugi negiraju zločin mi ga obeležavamo sve više

– Ne smemo nikad da zaboravimo i dobro je što ga obeležavamo sve više, sve snažnije i što nove generacije koje nisu prisustvovale tom trenutku, mogu da ga se sećaju i da razumeju svu tragičnost najvećeg etničkog čišćenja posle Drugog svetskog rata. Mi ne smemo isto tako da zaboravimo avgust 1995. godine u kojoj je ostao snažan momenat američke dominacije u svetu, gde su mogli ne samo vojno, nego u međunarodnim forumima mogli da rade šta žele. Madlen Olbrajt je, kada su mediji počeli više da pišu o tome, odmah donela neke snimke o Srebrenici – rekao je Mitić.


Dragan Petrović ističe da su hrvatska zverstva nezapamćena u svetskoj istoriji 

– Kažem ono što je meni posebno potresno. Završio sam istoriju i nije moguće da sve detalje imate u ravni. Kada sam nedavno, i to bih se zahvalio „Glasu javnosti“, koji je preneo detaljno pokolje od 3. do 8. avgusta 1995 u Lici. Ubijeno je 20.000 hiljada ljudi. Način prevazilazi sve od srednjeg veka. Svi bolesnici su bacani naglavačke i umirali danima. Ono što su Italijani pisali, ženama su oduzimana deca, pečena i terani da jedu njihove delove tela. Jeste da su se gotovo iste dešavale u hercegovini, Baniji, Istočnoj Slavoniji i Sremu. Platon, vladika banjalučki je potkovan odsečeni delovi tela dok nije umro. Ogroman broj autohtonog hrvatskog stanovništva je u tome učestvovao – kaže Petrović.


Ivana Stojanović se zapitala da li smo mogli više da uradimo…

Jugoslavija je jedna velika greška i ono što smo doživeli sve je osledica toga. Tito je uspeo da Srbe vrati u tu Jugoslaviju, da je destabilizuje i da Srbi poveruju posle svih zločina, sa otvorenim srcem i dušom dožive 1995. i da mi budemo tu loši momci, a da oni koji su to radili budu dobri. Siroti ljudi na traktorima, sa ceradama, usput je bilo i slupanih… Takav sam bol osetila u duši. Da li smo mogli nešto više da uradimo? Da li je sve moralo baš tako da bude? – rekla je Stojanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „HRVATSKI SREDNJEVEKOVNI SATANISTIČKO-KANIBALSKI METODI – u LICI je UBIJENO 20.000 SRBA“”

  1. Uzas sta su uradili ali oni se i dalje dice time . Aktuelnosti kao i uvek maestralne . Imati uvek u vidu da ako se stvore okolnosti ponovice istu stvar pa jos i goru , mozda imaju nesto u DNK vrlo vrlo lose, nikako se ne moze reci da smo isti narod .

    1
    0
    Odgovori
  2. Pokolj u Prijedoru odnosi se na golem niz ubojstava, mučenja, silovanja, sakaćenja, masakra koji su nad oko 5000 nesrpskih stanovnika (muslimana – Bošnjaka i Hrvata) počinili JNA i srpska paravojska u okolici i u samom Prijedoru 1992. tijekom rata u Bosni i Hercegovini. Po masovnosti, to je drugi najveći masakr u ratu u Bosni, nakon genocida u Srebrenici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter