Izvor: BSC Happy
30.07.2023 u 20:50
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: RUSIJA je UBEDLJIVO NAJJAČA SILA NA SVETU, pokazuje MONOLITNOST i ČVRSTOĆU- NEMOĆAN je ANGLOZAPAD da POSEJE PANIKU

522. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE i "AKTUELNOSTI". Gosti: Ljubinka Milinčić - urednica Sputnjika, prof. dr Miloš Laban i Nebojša Obrknežev - Centar za društenu stabilnost.

Ljubinka Milinčić ističe značaj ruske flote 

Kako je govorio car Aleksandar Prvi „Rusija ima samo dva prijatelja – to su armija i flota“. Rusija je pomorska sila. Rusija ima ogromnu nadmoć. Imaju ledolomaca više nego svi drugi zajedno. Jako je to važno, pogotovo od kada je vraćen Krim. Katarina je osnovala Sevastopolj. Nikada Krim nije bio pod jurisdikcijom Ukrajine. Kada je imala Krim, Sevastopolj se potčinjavao Moski – rekla je Milinčić.


Nebojša Obrknežev je rekao da je ruska kopnena vojska ubedljvo najjača na svetu

Ruska Federacija je ubedjivo najjača sila na svetu. Kompletna obala je puna ratnim brodovima. Kao studenti koji smo obilazili Rusiju smo bili izuzetno iznenađeni. Same vode jesu njihove i kroz te vode se ozbiljna trgovina vodi. Vazduhoplovsto je i sada aktuelno. Nisu oni iskoristili sve svoje kapacitete, ali možemo kritikovati i drugu stranu. Samo vazduhoplostvo Zapada u Ukrajini nije preterano dobro – ističe Obrknežev.


Miloš Laban kaže kako su dronovi očajnička slamka spasa za kijevski teroristički režim

– Njima drugo im ne preostaje, s obzirom da na terenu konstantno gube. 700 ukrajinskih vojnika je poginulo. Pokušavaju medijski. Postaje jasno da je sa anglo-zapadne strane sve više Holivud, a sve manje uspeha. Rusija je za ovo kratko vreme uspela da usavrši sistem protiv dronova. Oni raketom obaraju leteće neprijateljske objekte. Dron je previše jeftin i mali da bi se na njega trošile rakete iz S-300 i ostalih. Oni mogu elektronskim putem dron da obore. Pošto nosi eksploziv, ne možete da sprečite kad padne da eksplodira. Cilj nije postignut. Kao što vidimo, neuspeh je anglozapada da poseje neku paniku. Rusija pokazuje monolitnost i čvrstoću – smatra Laban.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter