Izvor: BSC Happy
12.06.2023 u 21:00
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINA je završila, SAD kaže da nema više municije“

U toku je ukrajinska kontraofanziva. Rat se sve više pretvara u farsu u kojoj gine stotine hiljada ljudi. O stanju na frontu i o ovim temama u večerašnjoj emisiji "Aktuelnosti", na 474. dan rata u Ukrajni sa: dr Ivan Pajović, stručnjak za ekonomiju, Nikola Antić, stručnjak za bezbednost i Velimir Abramović, publicista.

Ivan Pajović:

Ruska krv do ramena, još se zvanično broj mrtvih ne daje, u pitanju je stotine hiljada mrtvih. Projekat „Ukrajina“. Ovo sve doživljavam kao strašnu udjurmu, vidi se da ruske snage ne koriste svoje potencijale koje imaju, vodi se rat kao da je u pitanju Verden ili Soma. Nije mi jasno kakve su to ofanzive koje se najavljuju mesec dva unapred. Po pravilu bi trebalo da bude nešto što donosi strateške rezultate. Eventualno može da se nazove velikim napadom. Severmni tok je i u jednoj i drugoj žili prekinut. S druge strane vidimo ponašanje nemačkog esablišmenta kao da u vrhu Nemačke sede ili ludaci ili amrionete na daljinski upravljač. Sve vodi Nemačku u propast, Severni tok je bio spas nemačke privrede. Potpuno je jasno odakle vetar duva. Projekat uništenja Ukrajine, uništenje Rusije, aktivno se radi na uništenju Evrope. Rezultati govore u prilog ovoj mojoj tvrdnji – rekao je Pajović.


Nikola Antić:

Lavovsko-nacistička hunta nema snagu. Ovo bi trebalo da bude ofanziva. Videli ste naslagane oklopne transportere i tenkove ukrajinskih snaga koji su bukvalno uništeni jedan do drugoga. Morate imati nekog ko ne zna samo da vozi tenk, nego da koristi sve to. Istražitelji koji su iz UN su bili skoro mesec dana u Zaporožju nisu mogli da ustanove iz kog pravca doleće raketa. Svako dete iz osnove škole će na osnovu upadnog ugla da odredi i daljinu i iz kog pravca dolazi. Stručnjaci iz UN to nisu mogli. To vređa inteligenciju. Pričaju da su ukrajinski ronioci uz pomoć Poljaka srušili Severni tok 2. To ruši zakone fizike – smatra Antić.


Velimir Abramović:

U ovom sluičaju ima jedna zadrška, potpuno bih se složio sa kolegema, u pitanju je ujdurma. Nuklearno razoružavanje Francuske i Engleske. Evropa je denacifikovana i pacifikovana, vodi se rat protiv nuklearnih sila i sa njihovom elitom koja mora da izgubi svaki oblik dominacije. Američke izjave kažu da nema više municije. Ukrajina je praktično završila još 9. maja, jer su tada ljudi prešli na rat mašina. Velikim delom je u pitanju virtuelni rat. Što se tiče potapanja, odnosno pucanja brane. Da je cela brana srušena bilo bi neviđeno žrtava, to bi podavilo ogroman broj ljudi. Time je dat jasan signal – kaže Abramović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UKRAJINA je završila, SAD kaže da nema više municije“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter