Izvor: BSC Happy
28.07.2023 u 19:13
2

KOJA JE ULOGA PRIGOŽINA U NIGERU? ZANIMA VAS ISTINA O KLIMATSKOM ORUŽJU? SAZNAJTE u NAJGLEDANIJOJ EMISIJI na ovim prostorima – „AKTUELNOSTI“ od 19.50 samo na HAPPY TV!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim sukobom.

520. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

–  Zašto premijerka Italije Meloni priča sada drugačije o migrantima, za razliku od vremena tokom izborne kampanje? –

– Kakva je uloga Prigožina u Nigeru i šta se sve dešavalo u Africi iza kulisa? – 

–  Šta to ne znamo o klimatskom oružju? – 

 Na ove i ostale teme razgovaramo sa: Aleksandrom Šešeljem, Srpska radikalna stranka, prof. dr Bojanom Dimitrijevićem, ekonomistom i Sinišom Ljepojevićem, novinarom.

Istina. Činjenice. Pravo u metu – „AKTUELNOSTI“!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KOJA JE ULOGA PRIGOŽINA U NIGERU? ZANIMA VAS ISTINA O KLIMATSKOM ORUŽJU? SAZNAJTE u NAJGLEDANIJOJ EMISIJI na ovim prostorima – „AKTUELNOSTI“ od 19.50 samo na HAPPY TV!”

  1. Ovo je dobro sto najavite teme i goste , znaci ocekuje se veceras fantasticno vece , ali ne sme se nista preuvelicavati ili minimizirati , recimo ako imamo situaciju da kojim slucajem Rusi malo gube ne sme se precutati , gube pa sta , ali ce na kraju dobiti pod uslovom da se vodi sa druge i ostalih strana koliko toliko rat po svim vojnim propisima . Rusi treba da reaguju kada se takav rat ne vodi , sigurna sam da bi Amerikanci to uradili da je kojim slucajem situacija obrnuta , sravnili bi sa zemljom svaki put po jedan grad , oni su to hteli da urade iako su sami vodili nepravedan rat , recimo prema nama, da li pokojna gospodja pretila da ce sravniti Novi Beograd i Beograd , jeste , a sa kojim pravom, zato sto je udjanila da bi mogla da se ugradi u prirodna bogatstva Srbije pogotovu juzne Srbije i da se sto vise priblize Rusiji . Samo mi nije jasno zasto su Rusi onda otisli sa aerodroma iz nase juzne pokrajine , kada bi to neko obrazlozio ali tacno , ne smem da se usudim da razmisljma o necemu gde bi me neko razocarao .

    4
    1
    Odgovori
    • S aerodroma Slatina kod Pristine Rusi su otisli posle pet godina, zato sto prema njihovom (tada i sada vazecem) ustavu ruska vojska ne moze na tudjoj teritoriji boraviti duze od pet godina bez izricitog odobrenja vlasti doticne zemlje. Posto im krvolocni, diktatorski kostunjarski rezim nije 2004. godine dao odobrenje za produzetak misije, oni su, postujuci sopstveni ustav, morali da se povuku. Nemojte optuzivati Ruse za sve zlocine okrutne kostunjarske diktature, dirigovane sa Zapada.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter