Izvor: happbsc
16.03.2024 u 16:36
0

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Da li smo na pragu trećeg svetskog rata i odgovori na pitanja koja se nisu postavljala

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče. Obrađuje najvažnije geopolitičke teme koje analiziraju najeminentnij poznavaoci prilika na globalnoj mapi

Ko ometa izbore u Rusiji i moŽe li neko da zaustavi trijumf Vladimira Putina? Koja je uloga americkih i britanskih glasova i kuda vodi ovaj dvojac? Da li ce Boris DŽonson sesti sa prvim čovekom Moskve za šta i kako ce to opravdati svojim mentorima? Sledi li novi svetski poredak ili treći svetski rat? Večeras, odgovori, na pitanja koja se do sada nisu postavljala.

Odgovore na ova pitanja i najtemeljniju analizu svih globalnih dešavanja u večerašnjoj emisji sa

Igorom Ivanovićem, Nemanjom Antićem i Andrejem Mlakarom. Samo na HappyTV AKTULENOSTI .

Kako sve analize i sva predviđanja analitičara govore, pobedu na izborim izveno je odneće Vladimir putin i to mu osigurava mandat do 2030 godine, a to je ujedno i najduži mandat koji je jedan lider ikada imao. Što se same Rusije tiče Putinov mandat je duži čak i od dužine vladanja Petra Velikog u toj zemlji.  Publicista Igor Ivanović je prokomentarisao i zjedljive komentare koji stužu iz EU nakon izbora u Rusiji prokomentarisao da je marija Zaharova na te zajedljive “ čestitke“ zatražila da se Rusiji čestita i pobeda u Ukrajini.

  • Setite se samo kako je Šarl Mišel bio radostan kada je Bajden pobedio na poslednjim izborima, iako pod znakom navoda pobedio Trampa jer su to verovatno najsumnjiviji izbori koje ove generacije  mogu da pamte dok u Rusiji vidimo digitalni način glasanja sa potpunom kontrolom, od kojih su svi bili bukvalno za jednog kadita i ni jedan glas za drugog . Ili preko pošte koji su dolazili upaketima i bilu isto samo za jednog kadidata a ne i za drugog. U tom smislu uopte pokazuje da Eu i uopšte kolektivni Zapad ne mogu da prihvat ovakav izborni proces ili pka ovakve rezultate izbora. Ovo nisu izbori u klasičnom smilsu te reči . Zemlja se nalazina istorijskoj prekretnici zemlja je na neki način u ratu tako da podrška predsedniku Putinu je podrška politike države u ovom momentu. 

Sa ekonomske strane geldano veliki odjek je imao i poslednji intervju koji je ruski predsednik dao uoči ovih izbora kada je otvoreno rekao da je dosta “ jedenja mesa drugih“ od strane Zapada.ž Nemanja Antić ekonomista o tom upozorenju kaže.

  • Svi znamo šta jemeki trbuh zapadnih zemalja od koga oni ne mogu da se operu a to je definitvno radno pravni robovalsnički uslovi nekih kolonijalnih zemalja i bivših kolnija n primer Latinske Amerike u odnosu na neke zemlje . Praktično i Kina i Rusija i druge nezavisne zemlje hoće da ukažu da deo razvijenih današnjih zapadnih zemalja hoć da se opere od genocida koje su činili,  što moežmo i videti i kroz neka izvinjenja Nemačke i iz Belgije koje dolaze za svoje bivše patricije, odnosno za svoje bivše kolonije . Tako da ako postoji meki trbuh Bliskog istoka i Rusije na zapadu je to definitivno način sticanja te prvobitne kuluacije, kapitala. Što se tiče izbora u Rusiji sad kao ekonomista mogu da potvrdim da BDP per kapita , a to je potvrdio i MMF, od dolaska Vladimira Putina pa do danas je porastao skoro jedanest puta. Ovaj plebiscit je više davanje saglasnosti državi ili ne državi za dalje korake. Mala je šansa da Putin neće pobediti, a on je obećao dalji ekonomski rast države.

Ipak da u Rusiji nije na svim izbornim mestima sve proteklo mirno pojedini Rusi su pokusali da vandalizuju izborna mesta paljenjem glasačkih kutija i ubacivanjem mastila u iste. I po ruskim zakonma oni bi mogli da odgovaraju po krivičnom zakonu soabotaža izbora što dovodi do ogromnih kazni u Rusiji.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter