Izvor: BSC Happy
18.03.2024 u 20:24
1

PUTIN JE GLAVNI ARHITEKTA NOVOG SVETSKOG PORETKA! „AKTUELNOSTI“ u ruhu PUTINOVE POBEDE

Predsednik Rusije Vladimir Putin je pokazao svu silu najubedljivijom pobedom na izborima, ne samo u istoriji Rusije, već i sveta. Kako na to gleda Zapad, a kako sam ruski narod i da li će ova pobeda ubrzati završetak rata u Ukrajini ili čak rasplamsati sukob van te zemlje, razgovaramo večeras u "Aktuelnostima" sa: Aleksandar Mihailović - pukovnik, prof. dr Dragan Škobalj - ekonomista i Siniša Vučinić - političar.

Aktuelnosti – 755. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 164. dan RATA U IZRAELU

Aleksandar Mihailović smatra da liniju odbrane ukrajinske vojske drže strane trupe

– Otkud mi znamo ko je otišao, a ko došao. Taj front kod Marijupolja drže pre svega stranci. Imaju 12 centara na granici prema Rusiji, sa najsnažnijim sistemima za prisluškivanje. Moral naroda i onih koji se bore je nešto posebno u Rusiji. Da nema stranih plaćenika, rat bi odavno bio završen – rekao je Mihailović.

HAH, ONI SU BUBAŠVABE NA SVETLU! ZAHAROVA ismejala REAKCIJU NATO zemalja na REZULTATE IZBORA u RUSIJI

Siniša Vučinić je stava da je narod Rusije pokazao na izborima da Zapad obmanjuje vestima o propasti Rusije

– Nedavno sam govorio da će preći 85 odsto na izborima. Pale su sve priče zapadnjaka da se u Rusiji očekuje razbijanje, da će opozicija da pobedi, da će doći do revolucije. Ovo je veliki šamar Zapadu, narod je dao do znanja da podržava politiku Vladimira Putina. On je mudar, vispren političar, mirotvorac, promeniće geopolitičku sliku sveta. Sada je dobio takav legitimitet, koji retko ko u svetu ima – kaže Vučinić.

Dragan Škobalj je rekao da Rusija više nikada neće moći da veruje Zapadu

– Za njih ništa nije Sveto pismo. Merkelova je isto sve izdala. Ruski establišment je rekao da nema više poverenje. Mislili su blickrig, kombinovana vojno-ekonomska akcija… Rusi su čudan narod, koji zna da štiti svoju otadžbinu. Putin je jedan od retkih državnika tako dobrih, koji je arhitekta tog novog svetskog poretka – ističe Škobalj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN JE GLAVNI ARHITEKTA NOVOG SVETSKOG PORETKA! „AKTUELNOSTI“ u ruhu PUTINOVE POBEDE”

  1. Сви који имају примедбе на Путинову победу све њих није бирао НАРОД , ти
    такви треба да се покрију ушима и да завежу губицу .

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter