Izvor: REPUBLIKA/ALO
17.04.2023 u 12:04
0

BIKOVIĆ U ŠOKU! Glumac otkrio za prinovu u porodici, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Miloš Biković iznenadio sve na Instagramu novom objavom

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković jedan je od aktuelnijih umetnika iz sveta filma, a sada je na Instagramu napravio pravi haos novom objavom o prinovi.

Nedavno je imao premijeru predstave „Laž“ koju igra sa najbližim prijateljima, Tamarom Krcunović, Miodragom Radonjićem i Jelisavetom Orašanin a o interesovanju za pomenuti komad najbolje govori podatak da su sve karte rasprodate do jeseni, tačnije oktobra. A pre samo tri dana zablistao je sa lepšom polovinom na premijeri istorijskog filma „Izazov“, prvog ostvarenja na filmskom platnu koje je snimano u svemiru a čiji je jedan od glavnih aktera srpski glumac koji poseduje i rusko državljanstvo.

S obzirom da ima nekoliko slobodnih dana rešio je da ostane u Moskvi i tamo provede Uskršnje praznike, a društvo mu pravi dugogodišnja izabranica Ivana Malić za koju se šuška da će uskoro i zvanično postati gospođa Biković. A danas je fotografija Miloša Bikovića na društvenoj mreži Instagram napravila opštu pometnju. Naime, njome je mladi glumac čestitao praznik svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti, a društvo mu je bilo nesvakidašnje.

U pitanju je takozvana ćelava mačka, rasa koja je veoma retka u svetu a cena ovakvog jednog kućnog ljubimca je paprena. Na pomenutoj slici Miloš je vidno nasmejan, pomalo zbunjen a u naručju drži malu macu umotanu u peškir.

 

– U šoku sam – napisao je Biković verovatno misleći da se do sada nije sreo sa ovom vrstom kućnog ljubimca.

Da li je u pitanju novi član njegove male porodice ili je mačka ljubimac njegovih prijatelja vreme će pokazati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter