Izvor: BSC Happy
25.04.2023 u 13:00
0

CECA I SAŠA VIDIĆ SU SE VOLELI 16 GODINA, A ONDA JE NASTAO HAOS: Ovako je pevačica pričala o kreatoru

Napuljski sindrom, crna udovica, mafijaška princeza... Samo su neki od epiteta kojima je Vidić obilno častio bivšu prijateljicu Cecu Ražnatović

Najgore uvrede uputio je Saša Vidić na račun Svetlane Ražnatović posle prekida prijateljstva koje je kontinuirano trajalo 16 godina.

–  Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot „Neodoljiv neumoljiv“ i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje – istakao je Saša Vidić.

Osim ovoga, Vidić je koristio svaku priliku da objasni i kako je Svetlana opsednuta kriminalom i kriminalcima. Nazivao je crnom princezom i istom takvom udovicom i naglašavao da ima „napuljski sindrom“, odnosno potrebu da funkcioniše po mafijaškom ustrojstvu.

Vođena parolom, o mrtvima sve najbolje ili ništa, Ceca danas nije želela da komentariše smrt kratora, a ta njena reakcija mnoge nije iznenadila.

Inače, svih ovih godina hrabro se držala stava da o Vidiću ne želi da govori, uprkos tome što je on nije štedeo, pa čak i optuživao da je bila član zemunskog klana, ali i devojka Dušana Spasojevića.

– Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje – rekla je Ceca svojevremeno.

Vidić je posle ove Cecine izjave o njemu prokomentarisao i ispravio pevačicu, objasnivši da je njihovo prijateljsto u stvari trajalo 16 godina, a ne 18 kako je izračunala Ražnatovićeva.

U bolnicu stigao u teškom stanju

Kako se nezvanično saznaje, Vidić je u u bolnicu dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter