Izvor: Kurir
10.04.2024 u 13:35
0

CECA O ARKANOVOJ DECI: To su dobra deca i dobri ljudi

Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o Željku Ražnatoviću Arkanu, a tom prilikom se dotakla i njegovo sedmoro dece.

-Ko je zapravo bio on? Svašta smo se načitali, naslušali…šta bi ti sad svima rekla, ko je bio Željko? – upitala ju je Goca.

– I ja sam se takođe svačega načitala i naslušala. Željko je bio muškarac. Pravi muškarac i u pravom smislu te reči. Željko je imao burnu mladost. To što je on imao tu burnu mladost… Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: „Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu“ – rekla je Ceca na „K1 televiziji“, a onda se dotakla Arkanove dece:

Ceca: „Sva njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, i obrazovana fakultetski, nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobri ljudi.  Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka.

DEJAN DRAGOJEVIĆ KRENUO NA BAJRAM U SARAJEVO, HITNO VRAĆEN SA GRANICE! Hteo da uđe u Bosnu, policija reagovala

„Željko me je naučio tome da materijalno nikada ne može imati veću vrednost od lojalnog prijatelja. Stalno mi je to govorio i rekao je: „Zapamti Cecko, kroz život ćeš shvatiti da ništa materijalno nema veličinu, težinu, vrednost…

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter