Izvor: KURIR.RS,STORY
15.03.2023 u 18:52
0

CELI ŽIVOT U RITUALIMA: Verica Rakočević puni 75 godina, a izgleda tako MLADOLIKO, grli hrast, a evo šta izgovara svako jutro

Modna kreatorka Verica Rakočević 23. marta proslavlja svoj 75 rođendan. Kako kaže, nikada nije pravila glamurozna veselja ovim povodom jer smatra da su godine su samo niz brojeva od rođenja do kraja koje treba ispuniti sadržajem.

– Ceo moj život je u ritualima, tako da mi taj dan ni na koji način nije drugačiji od ostalih – započinje Verica.

– Grlim drveće u znak zahvalnosti i da bih otpustila negativnu energiju koju nakupim od ljudi. To radim kad se vraćam iz grada. Ispred kuće imam hrast, star više deceija. Kada ga prigrlim, osećam blagost koja je kod većine ljudi iščezla. Ujutro, lim se probudim, širom otvrim prozor i zahvalim Bogu i univerzumu na ovome što sam i što je moja porodica dobro, a uveče pred spavanje palim štapiće od tamjana.

U 8. deceniji izgleda toliko mladoliko da joj niko ne bi dao te godine, a sada je otkrila i tajnu svoje vitke linije.

– Radim sto čučnjeva dnevno, sklakove, trbušnjake, vozim steper, trčim avalskim šumama, zbog brzine misli samo pritiskom na akupunkturne tačke mogu da zaspim. Te tačke su na dlanu leve ruke u dnu šake sa strane i u sredini.

Kreatorka ističe da bi, ukoliko bi dobila na lotou sav novac podelila svojoj deci, unucima ali i njenom suprugu Veljku Kuzmančeviću.

– Ukoliko bih dobila četiri miliona evra na lotou sve bih odmah podelila deci, unicima, Veljku i prijateljima. Sitniš bh ostavila sebi. Velike pare ljude kvare.

Verica je sa Veljkom bila na putovanju u Egiptu, međutim kako kaže to nije bio rođendanski poklon od njega.

– To je bilo poslovno-turističko putovanje. Kod nas nema glamuroznih poklona u onom smislu kako to drugi rade. Glamurozno je provesti s nekim deset godina, a da vam je svako buđenje sa osmehom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter