Izvor: KURIR/BLIC
26.05.2023 u 09:32
0

DOBILA POKLON OD NEKOLIKO HILJADA EVRA! Topalkovu ćerku iznenadio suprug! Evo za šta se DEBELO otvorio!

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, koja je u poodmakloj trudnoći pohvalila se na Instagramu skupocenim poklonom.

 

Ona je postavila na stori fotografiju kutije za nakit s potpisom prestižne juvelirske kuće, koji je dobila od supruga Dragana Aleksića. Inače, nakit koji joj je muž poklonio vredan je nekoliko hiljada evra.

Helena Topalović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Helena i Dragan će uskoro postati roditelji devojčice. Topalovićku suprug konstantno obasipa pažnjom i poklonima, a ona se time nerertko i pohvali na Instagramu kao i sada.

Helena Topalović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Za buduću mamu – napisala je Helena uz fotografiju.

Helena Topalović
FOTO: PRINTSCEEN/INSTAGRAM

Helena i Dragan jedva čekaju rođenje ćerke. Njemu će to biti drugo dete, a njoj prvo. Danje do njenog porođaja broji i njen otac Topalko, koji je poručio da će biti najbolji deda na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter