Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
06.01.2024 u 17:35
0

„DOŠLA JE BESNA KUĆI“: Karleuša se javno obratila ćerki Atini (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je šta joj je ćerka Atina rekla nakon što je saznala da joj je majka isprozivala na Instagramu njenu omiljenu pevačicu.

Jelena je priznala javno da su njenoj naslednici u školi rekli šta joj je majka objavila na društvenoj mreži Instagram, a potom otkrila i da je Atina došla besna kući i pitala zašto je to uradila.

JK OTKRILA DETALJE SVAĐE SVOJIH RODITELJA PA SE DOTAKLA ĆERKI: One su odavno svesne svega

– Došla mi je besna kući i rekla da su joj sve drugarice rekle da sam pljuvala Tejlor Svift na Instagramu… Atina, predivna je Tejlor Svift, pesmice su joj super, mislim, ja ne mogu da ponovim nijednu od tih melodija, sve su iste. Ima onu idiotsku frizuru, baš je onako integralna – rekla je Jelena, koja se tom prilikom i obratila javno ćerki i nasmejala izjavom sve do suza.

Podsetimo, dosta se spekulisalo kako će poznata porodica provesti Badnji dan i Božić, a onda se oglasio Duško Tošić, koji je na Instagramu otkrio da Badnji dan provodi sa svojom porodicom u rodnom selu, a poveo je i ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter